WOD Crusher Omega 3 (90 g.k.)

 / 4.7 3 vélemény
Scitec Nutrition WOD Crusher Omega 3 90 g.k.
Ár: 7 020 Ft
7 390 Ft
Megtakarítás:370 Ft 5%
Egységár: 78,00 Ft/g.k.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Ultra Concentrated Omega-3

2100 MG TISZTA EPA+DHA!

A tested egy gép, melyet rendszeresen „olajoznod” kell. Étrendedet kiegészítheted magas minőségű, magas koncentrációjú Omega-3 formulánkkal! A WOD CRUSHER ULTRA CONCENTRATED OMEGA-3 minősége és tisztasága üti a legszigorúbb EU előírásokat is, beleértve az alacsony TOTOX értéket (ami az avasodás mérőszáma)! Halolajunk vadon élő, kisméretű, mélytengeri halfajból (perui szardella) származik, amely arról ismert, hogy nemigen gyülemlik fel benne mérgező anyag. Innovatív formulánk 78%-ban tartalmaz Omega-3-at. A 3 kapszulás adag 1200 mg EPA-t és 900 mg DHA-t biztosít. Ráadásul halolajunk 90%-a triglicerid formában van és a szakirodalomban az kiválóan dokumentált, hogy a triglicerideknek nagyon magas a biológiai hasznosulása! Az ULTRA CONCENTRATED OMEGA-3 semleges ízű és illatú; rozmaring kivonatot és tokoferolt tartalmaz antioxidánsként. A DHA hozzájárul a normál agyműködés és a normál látás fenntartásához.* A kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el. Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.* Mindezeken túl, a telített zsírok, telítetlen zsírokkal való felváltása (amilyen például az EPA és a DHA) a diétában hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.* Kapszuláink lehetővé teszik számodra, hogy könnyedén hozzájuthass a tudományosan javasolt mennyiségű esszenciális zsírsavakhoz!

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Kovács Lacee, Team Scitec
Kovács Lacee
Crossfit, CrossFit Games Europe 2013 bajnok
Team Scitec

Adagolási javaslat

Vegyen be naponta 3x1 kapszulát étkezés közben.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

megéri a pénzét
2017-06-05
Próbáltam mát többféle gyártó omegáját de ez a termék nálam a csúcskategória! Ennek a gyártóét szedtem már több hónapja és gondoltam egyszer kipróbálom ezt is, h vajon érezhető-e a különbség, mert eddig az ára miatt hezitáltam rajta. Hát ki kell jelentenem, h igen érezhető! Mind szellemileg, mind fizikálisan! Észrevettem kb.úgy 2 hét után sokkal jobban jegyzek meg dolgokat mint ezelött, nem vagyok szétszort, mert mindent észbetudok tartani. Reggelenként könnyebben ébredek és nincs rajtam az a fáradtság, nyomott érzés se. Egésznap tele vagyok energiával és elég már csak 1 kávé napközben. A mostani vérképem meg tökéletes lett, 41 évesen jobban érzem magam mint fiatalabb koromban! Bár 20 évvel ezelőtt lett volna ennyi lehetőség és kínálat h többet tudjunk meg a vitaminokról és azok fontos szerepéről! Én biztosan ezt a terméket fogom a továbbiakban szedni!