Flax (100 g.k.)

 / 4.5 11 vélemény
Scitec Nutrition Flax 100 g.k.
Ár: 2 990 Ft
Egységár: 29,90 Ft/g.k.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

FLAX

Hidegen sajtolt organikus, magas lignan tartalmú lenmag-olaj

A Flax az egyik legjobb forrása az alfa-linolénsavnak (Omega-3) és a linolsavnak (Omega-6), esszenciális zsírsavaknak, amelyeket a szervezet nem tud előállítani, és étkezéssel való bevitelük szükséges. Ráadásul, a magas lignan tartalmú lenmagolaj nagyszerű forrása a lignanoknak – növényi hatóanyagoknak, amelyek fontos elemét képezik a sportolók diétájának. A mi Flax olajunk organikus lenből készült, így mentes a kemikáliáktól, rovarirtóktól, gyomirtóktól!

Használati utasítás

Naponta 2x1 Flax kapszula bevétele ajánlott étkezés közben, bő folyadékkal.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-09-01
Nagyon jó cikk, októberben ez alapján újra nekifutok, pár éve már csináltam, de a hétvégi szénhidrát feltöltés után nem mindig tudtam következő héten ketózisba kerülni. Ez viszont tetszik, hogy nem tartottál szénhidrát visszatöltést hétvégenként, és elvileg izomvesztés se volt... Jó lenne tudni hogy férfi vagy e vagy nő, akkor tudnám, hogy testreszabottabb nekem ez az étrend ha fiú vagy.

válasz
2018-09-05
Szia!

Férfi volt, igen!

Vevővélemények

Egyszer?, de nagyszer?
2017-04-02
Napi egyet szedek, illetve egy jó minőségű Omega 3-at viszek még be. Ezzel a kombóval, főleg multi vitaminok bevétele mellé időzítem, így a megfelelő zsírokat is megkapja a szervezetem. Diétában mindenképpen javaslom, ilyenkor a zsíros magvak amúgy is háttérbe szorulnak.