Omega 3 (300 kap.)

 / 4.9 19 vélemény
Protein Buzz Omega 3 300 kap.
Ár: 4 240 Ft
5 590 Ft
Megtakarítás:1 350 Ft 24%
Egységár: 14,13 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Protein Buzz Omega 3

Törődj a szíved egészségével!

  • E-vitaminnal (2 mg) megerősítve!
  • 400 mg EPA
  • 300 mg DHA

Az Omega 3 zsírsavak (EPA, DHA, ALA) napi szintű bevitele rendkívül fontos a szív- és érrendszer egészségének fenntartása érdekében. Sajnos a magyar lakosság körében pont a szív- és érrendszeri megbetegedés a vezető halálok.

Az EPA és a DHA a szív normál működését segítik elő. A DHA az egészséges látás és agyi funkciók fenntartásához is hozzájárul. A finomított, koleszterinmentes halolaj a DHA és az EPA mellett étrend-kiegészítést is jelent. Minden kapszula halolaj tartalmaz EPA-t, ami a vérkeringés számára fontos, valamint DHA-t, ami az egészséges szívműködéshez szükséges. A halolaj ALA forrása is, ami segít fenntartani a vér normál koleszterinszintjét.

A jótékony hatás már napi 250 mg DHA és EPA bevitelével is elérhető.

Adagolás

Napi 2 lágykapszula vízzel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Jó méret, jó összetétel, jó ár
2018-11-30
A benne lévő hatóanyag tartalomhoz képest meglepően jó a kapszula mérete. Bár én rengeteg halat és olajos magvakat is eszek, ebéd mellé rutinszerűen mennek a kis kapszulák is. Ekkor veszem be a napi D-vitamint is, hogy megfelelő zsír ellátottsága legyen az oldódáshoz. Rendkívül jó áron van most a termék, 2 havi adag ennyiért nem lehet kérdéses.