Dailyhealth Omega 3-6-9 (60 kap.)

 
Pro Nutrition Dailyhealth Omega 3-6-9 60 kap.
Ár: 3 800 Ft
Egységár: 63,33 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Pro Nutrition Omega 3-6-9

Az Omega 3-6-9 mindenki számára elengedhetetlen termék. Az esszenciális zsírsavak létfontosságúak a szervezet megfelelő műkődéséhez, ám szervezetünk nem tudja előállítani és így, szilárd táplálékkal kell bevinni. Mivel rendkívül kevés tápanyag tartalmazza és távolról sem elegendő mennyiségben, hogy fedezzék a napi szükségletet, ezért az egyedüli megoldás az Omega 3-6-9 táplálékkiegészítő. Az Omega 3-6-9 termék összetevői kenderolajból származnak, mely talán a legjobb forrás.

A kenderolaj hidegpréseléssel készül kendermagokból. A hidegpréselés a biológiai- és tápérték megőrzéséhez szükséges, mivel a magas hőmérséklet tönkretenné értékes tulajdonságait.

A kenderolaj tápértéke rendkívül magas, tökéletes 3:1 arányban tartalmazza az omega-6 és omega-3 esszenciális zsírsavakat. Más forrásoktól eltérően, a kenderolajat folyamatosan lehet fogyasztani, mivel nem okoz egyensúly problémákat a különböző zsírsavak szintje között. Úgy tűnik, hogy az esszenciális zsírsavak megelőzik/enyhítik a szív- és érrendszeri problémákat, mivel csökkentik a vér túlzott koagulációját és javítják a koleszterinprofilt. Természetes gyulladásgátló hatásuk van, tehát jótékony hatásuk van bizonyos egészségügyi gondokra, támogatja az immunrendszert.

A modern tudomány felfedezte, hogy a kenderolajban fellelhatő az emberi szervezet számára szükséges összes esszenciális aminosav és zsírsav és egy igen ritka fehérje, az edesztin, mely a plazma globulinjéhez hasonló és stimulálja az antitest termelést.

Az esszenciális zsírsavak hozzájárulnak a szervezet regenerálásához és támogatják az immunrendszert. Befolyásolják a növekedést, csökkentik a magas vérnyomást, pozitv hatással vannak a bőrre, metabolizmusra, kardióvaszkuláris és vese bántalmakra. Gyorsítja a felépülést, energizál, csökkenti a gyulladást és edémát, valamint az LDL koleszerinszintet, így nem meglepő, hogy a sportolók egyik kedvenc táplálékkiegészítője.

4 kapszula tartalmaz

  • Omega 9: 480 mg
  • Omega 6: 2332 mg
  • Omega 3: 748 mg
  • E vitamin: 40 mg

Adagolás

Naponta étkezés után 2-4 kapszula.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-09-10
Szia. A 60-kapszula elég 2-honapra, de optimális esetben menyit érdemes szedni. És ha Jumbo-val szedem ami magas szénhidrátot tartalmaz mit várhatok el tőle.
Köszi.
ui: régen magas volt a koleszterin szintem,befolyásolja e azt.

válasz
2012-09-11
Nem, sajnos nem elég 60 napra! Ahhoz hogy érezd a pozitív hatását, minimum 4 kapszulát kellene naponta elfogyasztanod 2x2 dózisban.

Vevővélemények