Omega-3 Fish Oil (350 g.k.)

 / 4.8 62 vélemény
Pharmekal Omega-3 Fish Oil 350 g.k.
Ár: 5 990 Ft
Egységár: 17,11 Ft/g.k.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Omega-3 Fish Oil

A halolaj az esszenciális zsírok királya. Omega 3 tartalmánál fogva a legegészségesebb zsírok egyike. Megszámlálhatatlan pozitív tulajdonságának köszönhetően az egyik legfontosabb, kiegészítőként fogyasztott olajnak tekinthető. Természetesen szilárd táplálékból is fedezhető a szervezet omega 3 szükséglete, ám a hagyományos étrend nem tartalmazza ezt elégséges mértékben. Heti több alkalommal kellene olajos tengeri halféléket fogyasztani ehhez. Ennek híján a kiegészítők azonban nagy hasznunkra lehetnek!

Bár növényi olajak - pl. a lenmagolaj - is tartalmaznak omega 3 zsírsavakat, a legjobb forrás mégis a halolaj. Nem beszélve arról, hogy a táplálkozásunkban az omega 3 és omega 6 zsírsavak aránya erősen felborult. Ez azt jelenti, hogy sokkal több omega 6 zsírsavat fogyasztunk, mint omega 3-at, ami bizony növeli a szívbetegségek kockázatát.

"Nagy kiszerelés, jó áron, megfelelő minőségben. Évek óta használom, nagy mennyiségben (napi 9 db). Ízületvédővel, kurkumával kombinálva szinte teljesen megszüntette a térdproblémát/ropogást. Nehéz fizikai munka és rendszeres edzés mellett szerintem kötelező kiegészítőnek kell lennie bárkinek aki hosszútávon is szeretne egészséges maradni. Bátran ajánlom mindenkinek!"

Figyelmeztetés: az Omega-3 Fish Oil gélkapszulái mi tagadás, nagyok. Azonban síkos felületüknek köszönhetően könnyű lenyelni őket - kis gyakorlattal akár többet egyszerre :)

Felhasználási javaslat

A halolaj napi mennyiségének gyakorlatilag nincs felső határa. Minél többet használsz, annál jobb. Ilyen gazdaságos kiszerelés esetén ez maximálisan megoldható. Mi azt javasoljuk, hogy akár napi 3x3 kapszulát is fogyassz, étkezésekkel együtt. De napi 3x1 kapszula mindenképpen ajánlott! Önmagában fogyasztva is nagyon hasznos, azonban egy ízületvédő kúra elemeként a , a és a társaságában kiemelten hasznos lehet!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-05-30
Szia!Ebből szednék napi 5kapszulat es hozzá sz.ted hány ml len magolaj mehet?koszi

válasz
2017-06-02
Szia!

5-10 gramm simán elfér még mellé!

Vevővélemények

Legolcsóbb, minőségi
2015-02-26
Jó áron kapható nagy mennyiségben, sokáig elég. A dobozban van nedvszívó. A gélkapszula nem túl nagy, könnyen lenyelhető. A gélkapszulának sincs fura íze, és nem is tapad. Nekem volt utána halszagú böfögés, ha szénsavasat ittam az előtte lévő étkezéshez. Nekem ez nem gond, de ha valakit zavar, erre figyeljen. Amúgy mindenkinek ajánlom!
Omegából sohasem elég
2015-03-31
A terméket rendszeresen fogyasztom én, a feleségem és a 4 gyermekünk is. A legkisebb 4 éves is, aki nem lenyeli, hanem egyszerűen elrágja. A kiszerelés a legkedvezőbb családi csomag, nekünk 1 hónapig elég.
Ár/érték bajnok
2016-08-02
Végre egy olyan kiszerelés ahol nem kell sok-sok dobozzal bespájzolni. :-) Maga a kapszula nem túl nagy, könnyen lenyelhető és ami szintén fontos, nem "böfög" vissza. Nincs fogyasztás után hal íz az ember szájában. Legközelebb is ezt fogom vásárolni.