Flaxseed Oil (120 g.k.)

 / 5.0 2 vélemény
Pharmekal Flaxseed Oil 120 g.k.
Ár: 2 890 Ft
Egységár: 24,08 Ft/g.k.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Flaxseed Oil

Az esszenciális zsírsavak (EFA), amik a lenmagban is megtalálhatóak, szükségesek az általános egészségi állapothoz, beleértve a megfelelő zsíranyagcsere folyamatokat, energiatermelést, sejtfunkciók szabályozását, és a sebek ill. sérülések gyógyulását. A lenmagolaj, a "jó zsír" egyaránt segít fittnek és egészségesnek maradnunk, míg a "rossz" zsírok veszélyeztetik egészségünket és teljesítőképességünket. Hozzájárul az anyagcsere ütemének fokozásához, így segítheti a gyorsabb zsírégetést.

Kutatások alapján a lenmagolaj alkalmazása pozitív hatással lehet a következő esetekben:

  • Elhízás
  • Arthritisz
  • Székrekedés
  • Herpesz
  • Hipertenzió (magas vérnyomás)
  • Bőrproblémák, mint pl. az ekcéma és a pikkelysömör
  • Rák

Hathatós védelmet nyújthat a szív-és érrendszer számára azzal, hogy hozzájárul a megfelelő artériás keringéshez, az artériák működéséhez és az energiatermeléshez. Továbbá kimutatták, hogy egy kicsi, teáskanálnyi mennyiségű lenmagolaj is segítheti a megfelelő vérnyomás elérését.

A Nemzetközi Rákkutató Intézet az után kezdett el érdeklődni a lenmag iránt, hogy Európai kutatások pozitív eredményekről számoltak be bizonyos tumoros megbetegedések esetén történő kiegészítő alkalmazásával kapcsolatosan.

A lenmagot régóta alkalmazzák a népgyógyászatban gyulladásos problémáknál is (pl. reumás arthritisz, pikkelysömör). Segíti továbbá a test összes sejtjének membránképzését, így védve azokat a káros behatásoktól és járulva hozzá szerkezeti sértetlenségükhöz.

Adagolás

Napi ajánlott mennyiség: 2 x 1 db étkezés után.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2015-01-21
Hali!

Összetétel?

Köszi.

válasz
2015-01-21
Szia!

1000mg lenmagolajat tartalmaz kapszulánként.

Vevővélemények

Remek árú termék
2015-06-09
Ha máshogy nem megy a telítetlen zsírok bevitele (például utazások alkalmával), akkor nagyon praktikus ez a kiszerelés és az ára is egészen baráti.