Enteric Coated Fish Oil (100 g.k.)

 / 5.0 2 vélemény
Optimum Nutrition Enteric Coated Fish Oil 100 g.k.
Ár: 5 900 Ft
Egységár: 59,00 Ft/g.k.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Fish Oil - lágy zselékapszula

Halolaj: Omega 3-as zsírsavak!

Természetes egészségvédő szer, az egészséges szívért és ízületekért!

Az Optimum halolaj természetes étrend-kiegészítő, mely Omega 3-as esszenciális zsírsavakat tartalmaz. A zsírsavak a zsírok és olajak alapját képezik, és a közhiedelemmel ellentétben kulcsfontosságúak az egészség megőrzéséhez. Ezeket a zsírsavakat esszenciálisnak, azaz "alapvető fontosságúnak" nevezzük, mert a test maga nem képes előállítani őket. Az esszenciális zsírsavak a táplálékból vagy étrend-kiegészítőkből juttathatók az emberi szervezetbe. Esszenciálisak, hiszen a szervezet minden egyes élő sejtjének komponensei, nélkülözhetetlenek a létező sejtek regenerálódásához és az új sejtek termeléséhez. Kutatások igazolták, hogy a halolaj segíti az egészséges szívműködést és rugalmas ízületeket eredményez.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-10-20
Üdv! Mennyivel jelent/ér többet az "Enteric Coated" halolaj mondjuk egy hasonló EPA és DHA tartalommal bíró társánál? Például a Pharmekal Health Omega 3-nál?

válasz
2014-10-21
Szia!

Szerintem semennyivel. Nem is értem, minek ez a felhajtás egy zsírforrásnál... megy a gyomorba, megemésztődik, és kész. Aztán lehet, hogy buta vagyok, és ez az én szakmai hiányosságom, de bármilyen halolajkapszula megteszi, amelyik valóban halolajat tartalmaz és valóban annyit, mint amennyi rá van írva. Tökmindegy, hogy enteric coated, vagy sima gélkapszula. Józan paraszti ésszel átgondolva és a saját tapasztalataimra alapozva nekem ez a véleményem.

Vevővélemények

jó kis halolaj kapszula
2014-12-25
Könnyű volt lenyelni, jó kis halolaj kapszula.