Gold Omega-3 Sport Edition (120 kap.)

 / 4.9 30 vélemény
Olimp Sport Nutrition Gold Omega-3 Sport Edition 120 kap.
Ár: 6 190 Ft
Egységár: 51,58 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Gold Omega-3 Sport Edition

Omega-3 zsírsavak lágy zselatin kapszulában. Kiváló minőségű, tengeri halolaj gazdag 65%-Eicosapentanoic (EPA), Docosahexanoic sav (DHA) és egyéb Omega-3 zsírsav tartalommal, amelyek kimagasló minőségben pótolják a nélkülözhetetlen zsírsavakat az étrendedben.

Adagolás

Napi 1 kapszula.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-09-10
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a napi 2 kapszulla javasolt inkább vagy elég az 1 is? Köszönettel!

válasz
2016-09-12
Szia!

Nyugodtan mehet. Omega 3 akár napi 5-10 kapszula sem árt, sőt!

Vevővélemények

Remek ár/érték, jó összetétel
2015-08-14
EPA és DHA tartalma alapján nagyon jó az ár/érték aránya. Pláne akciósan :-) Egy kis halas utóíz ugyan szokott a reggeli bevétel után lenni, de nem vészes. A hatása jó, napi kettőt szoktam étkezések után bevenni. Fontos tápkieg, vegyétek!
Legjobb árú és minőségű Omega 3
2015-08-23
Összehasonlítva más Omega 3 készítményekkel egyértelműen ez győztes. A különbség érezhető. Ár, kiszerelés és minőség szempontjából is a legjobb választás, csak ajánlani tudom.
Legjobb minőség és ár!
2015-10-14
A termék ár/érték arányban messze menőlen a legjobb a piacon. Nálam nem volt semmi halas íz vagy mellékíz ami zavaró lett volna, a kapszula mérete is teljesen vállalható és nagyon könnyen lecsúszik akár víz nélkül is! Mindenképpen aki teheti az iktassa be hiszen nagyon hasznos és ennyiért kimondottan megéri!
65% Omega-3 tartalommal ez egy nyerő választás
2017-05-07
Hosszas kutakodásom és próbálgatásom eredményeképp állapodtam meg ennél a terméknél ami jó ár-érték arányt képvisel. Ilyen kapszulák kiválasztásánál elsődleges szempont hogy ténylegesen mennyi Omega-3 tartalom jut egy adagra vagy kapszulára, %-ban. Nem olyan egyszerű értelmezni az értékeket, mert általában ki van írva hogy "halolaj" ami aztán bármi lehet, ez általában az egész kapszula tömege. Ennek csak egy része a tényleges EPA/DHA vagy egyéb Omega-3. Eme termék esetén ez 65%. Érdemes összevetni a többi gyártóéval ahol vannak 30-40-50%-os kiszerelések is, ahol lehet olcsóbb 1 db kapszula de az érték is kevesebb benne. Persze léteznek kellemesen túlárazott 70-90%-os csodák is. A többi "maradék" anyag a kapszulában sima halolaj ami nem rossz de nem is Omega-3. Az is véletlenszerű, melyik gyártó mennyit gondol 1 adagnak. Ebből nyugodtan lehet enni minden áldott étkezésnél, csak előnyödre válik. Az olajban felszívódó vitaminoknak is kedvez, ha amúgy nem túl zsíros a kajád. Érdemes az ilyen jellegű tápkieget olyan étkezéssel kombinálni ami tartalmaz halat, úgy tudom hogy segíti a felszívódást ha a kiegnek köze van a táplálékodhoz (C-vitamint citrusfélékkel, halolajat tonhallal-lazaccal) - de ez nem szentírás, csak szerintem így jobb. Kiszerelést tekintve leveles mint a gyógyszerek, 4 levél van a dobozban, egy levélen 2x15 darab kapszula van, középen perforálva van a levél. Szállításkor nem zötyög, nincs "bödön" amibe beleszagolva büdös lenne, szóval praktikus. Egyéb halszaggal kapcsolatos negatívumot én nem vettem észre, de ez egyén függő. Ha sose eszel halat lehet, hogy kiérzel valamit belőle. Ez esetben nézd meg a krill olajat. Méretét tekintve nem kicsi, ellenben átlagos, puha és könnyen lenyelhető, átlátszó kapszula.