DNA Fish Oil (100 kap.)

 
BSN DNA Fish Oil 100 kap.
Ár: 7 100 Ft
Egységár: 71,00 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

BSN FISH OIL DNA

A BSN FISH OIL DNA™ 100 zselékapszula zselékapszulás formában tartalmaz koncentrált mélytengeri halolajat.

A halolaj a természetes és jónak tartott zsírforrások királya, ugyanis a szervezetünk számára rendkívül hasznos Omega 3 zsírsavakat tartalmaz. A szervezetnek egyszerűen szüksége van a zsírsavakra, mivel számtalan alapvető funkcióhoz nélkülözhetetlenek.

Az Omega 3 zsírsavak a szív-, és érrendszerünk legjobb barátai, ugyanis erősítik, rugalmasabbá teszik az érfalakat, segítenek megakadályozni az érszűkületet okozó lerakódásokat, táplálják a szív izomzatát és csökkentik a vérrögök kialakulásának kockázatát. Egy sportolónál kiemelten fontos a szív és az egész érrendszer egészsége, hiszen az oxigént és a tápanyagokat ez a rendszer pumpálja az izmokba és az agyba, kifele pedig ez szállítja el a feleslegessé vált „égéstermékeket”.

A diétával egybekötött sportolásnál is jó eredmények érhetőek el vele, mivel támogatja a zsíranyagcserét, és ezáltal segít mozgósítani a zsírtartalékokat – tehát könnyebben megindulhat a fogyás is.

Az agyra nem csupán a megfelelő vérellátás biztosításával hat pozitívan, de az agy és idegszövetek jelentős hányadának alkotóeleme, így hiányában szellemi fáradékonyság tünetei alakulnak ki, illetve csökken a stressztűrő képesség is.

Ami talán a leglényegesebb minden aktív életet élő személy számára, hogy segít természetes úton csökkenteni a megterhelt szervezetben jelentkező kisebb-nagyobb gyulladásokat. Egy sportolónál pedig a megterhelés miatt szinte mindennaposak az izom, ínszalag, vagy izületi gyulladások, amik hátráltatóan hatnak még a hétköznapi életben is.

Fontos továbbá a szem számára is, mivel segíti a retina és a szemmozgató izmok folyamatos megújulását.

A BSN FISH OIL DNA™ 100 zselékapszula zselékapszulánként 1.000mg finomított halolajat tartalmaz, így számottevő mennyiségű Omega 3 zsírsavhoz juttatja a szervezetet!

Javasolt használat:

  • Fogyasszon 1 db zselékapszulát.
  • Akár napi 3-szor, étkezés közben.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-03-05
Mennyi az EPA és a DHA tartalma?

válasz
2017-03-08
Szia!

1 kapszula:

EPA 180 mg
DHA 120 mg

Vevővélemények