ALA (50 kap.)

 / 5.0 3 vélemény
BioTech USA ALA 50 kap.
Ár: 2 840 Ft
Egységár: 56,80 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

ALA

1 adag (1 kapszula):

  • 250 mg Alfa-liponsav

Az ALA egy vitamin jellegű antioxidáns. Az Alfa-liponsav az emberi szervezetben termelődik, de megtalálható a brokkoliban, a spenótban, az élesztőben, a burgonyában, a répában, a céklában és a vörös húsokban is. Kis mennyiségben az emberi szervezet is képes szintetizálni, azonban érdemes plusz kiegészítésként alkalmaznod. Sokan úgy gondolják, hogy az ALA az ideális antioxidáns, mivel zsírban és vízben egyaránt jól oldódik. Az antioxidáns hatás eléréséhez szükséges napi adag 200-300 mg. Az ALA az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Az ALA az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz. 100%-ban gluténmentes!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Vegyen be 1 kapszulát fél órával étkezés előtt! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-03-09
Szia!
Azt írtátok kreatin kúra alatt is lenne értelme szedni. Elég a napi egy kapszula a leírás szerint fogyasztva? Ez esetben elég kedvező az ára, és kipróbálnám. Viszont, ha napi 2+ az ajánlott dózis, akkor inkább fontosabb dolgokra költeném az árát.

válasz
2015-03-10
Szia!

Kiválóan működhet a gyártó által ajánlott dózisban. Más márkák esetében is ez a szedési protokoll általában.

Vevővélemények

Előnyös ár-érték
2018-01-12
Nem rég óta szedem, így sok tapasztalatot még nem tudok írni az ALA-ról, azt viszont mindenképpen el tudom mondani, hogy a kapszulánkénti 250 mg-os töltősúlyával mindenképpen jó ár-érték arányú a termék. A kapszula első látásra nagynak tűnik, azonban könnyű beszedni, és mindenképpen előny a sötét színű kapszulázás. Én emelkedett vércukorértékeimre szedem, nagyon bizakodok, hogy hatásos is lesz a szer, hiszen sok jó véleményt olvastam a termékről. Megemlíteném még a nagyon gyors csomagküldést, ami számomra nagyon fontos volt, így ezt külön köszönöm!!!