Földimogyoró-krém (340 gr.)

 / 2.4 16 vélemény
Walden Farms Földimogyoró-krém 340 gr.
Ár: 1 690 Ft
Egységár: 4,97 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Földimogyoró-krém

A mogyorókrém, és/vagy a mogyoróvaj tipikusan az a kaja, amit mindenki szívesen eszik, de kevesen engedhetik meg maguknak büntetlenül, diétában pedig egyenesen tilos a fogyasztásuk. Pedig néha milyen jól tud esni egy mogyorókrémes akármi, nem igaz?

"Tegnap kaptam meg a terméket, diéta közepén vagyok, meg kell mondanom, jól jött... :D
Csokisat rendeltem. Alapból a krém nem túl édes, van egy enyhe savanyú utóíze. Teljességgel vállalható, főleg búza szelettel.
Én feljavítottam egy kis folyékony édesítővel. Egy pár percig hétköznapi embernek éreztem magam tőle. :D
Nem olyan rossz, mint elsőre gondoltam. ;)"

Se cukor, se zsír, sem pedig szénhidrát. Eszed a semmit :) Ez minden diétázó álma. Amikor már el is felejtetted, milyen az igazi édes íz, amikor megfásultál a folyamatos diétában, akkor életmentő lehet egy ilyen cucc!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2015-12-08
Ilyen nincs xddd
Én imádom a nutellát tonna szám tudnám enni a csokis lehetséges h ki tudná nekem váltani v akk tényleg mondjak le rola?
Olyan rég nem ettem h 1 kg be tudnék vágni. xdd

válasz
2015-12-09
Szia. Ilyen tényleg nincs, ízélményben finoman szólva sem azt kapod, mint a nutellától. Csak hogy ne vásárlás után érjen csalódás :)

Vevővélemények

Fogalmam nincs mi ez de mogyoró íze az biztos nincs! különösen nem ajánlott!
2017-08-31
Rendeltem egyet kíváncsiságból de nem olvastam el a vevő véleményeket. Ez egy elég nagy hiba volt. Ez a "termék" gyakorlatilag ehetetlen még csak nyomokban sem hasonlít a mogyorókrémhez, ez még hagyján de olyan mintha valami ipari kemikáliát ennék. Az egyik véleményező ezt írja: "talán azért nem mogyoróízű mert mondjuk ha elolvasnád az összetevőit csupa aroma az egész." Érdekes hogy a csokis fehérjét sikerül megcsinálni csoki ízűre és nehogy már irreális elvárás legyen egy terméktől mogyoró ízt elvárni amire rá van írva hogy mogyorókrém!