Technical Női póló

 / 4.0 3 vélemény
Scitec Nutrition Technical Női póló
Ár: 2 990 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Technical Női póló

Semmi flanc, csak a jól ismert felirat és a jó öreg márka. Aki régóta benne van az iparban, tudja, kinek köszönheti a magyar testépítés azt, hogy ott tart, ahol. Egy életérzés, ami sokakat összeköt. Vállald büszkén te is, hogy részese vagy a kalandnak! A Technical póló egyszerű, a szabása szuper és legyen szó bármely sporttevékenységről: egészen biztosan megállja majd a helyét!

Hogy miben más a Technical a többi pólótól? A titok az anyagában rejlik: elasztikus kiképzésének köszönhetően ragyogóan simul a viselő testéhez, ugyanakkor átlagon feletti vízelvezető képességgel rendelkezik. Méretezését tekintve olyat válassz, amilyet más, hagyományos pólókból is választanál. Ha viszont mégis mellényúlsz, természetesen a díjmentes csere ebben az esetben is él, mint minden más pólónál a Shop.Builder-en. Nincs tehát kockázat, dobd be a virtuális kosárba a rendelésed mellé!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2011-04-28
S-es méret kiterítve (Scitec feliratú): nyakától az aljáig 70 cm, derékbőség 45 cm, vállszélesség 44 cm, ujjak távolsága (ujj tetején mérve) 76 cm.

válasz
2011-04-29
Köszi!

Vevővélemények

Scitec póló
2018-05-01
Jó anyagú,kényelmes póló igaz méretezés miatt cserélnem kellett egy mérettel nagyobbra,de gyorsan megoldódott a csere is! (178 cm, 76 kg-ra az M-es méret kicsi)