AAKG Mega Hardcore (120 kap.)

 
Trec Nutrition AAKG Mega Hardcore 120 kap.
Ár: 4 590 Ft
Egységár: 38,25 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

AAKG Mega Hardcore (120 kapszula)

Az AAKG Mega Hardcore egy olyan termék, mely az L-arginin aminosav legbioaktívabb és legfelszívódóbb formáját, az arginin alfa-ketoglutarát (AAKG) és a citrulin malát gondosan kimért arányát tartalmazza. Ezek az anyagok a testünkben a nitrogén-oxid elő-vegyületei, egy gáz hormoné, mely növeli az energizáló vegyületekkel (glükóz), építő vegyületekkel (aminosav) és az oxigénnel való ellátást, melyeket a véráram szállít az izomsejtekbe. Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy megnövelje a munkában lévő izmok hatékonyságát, mely jelentős erő- és állóképesség növelésben nyilvánul meg az edzés során, az edzés után pedig a test egy gyorsabb regenerációjában. A végső eredmény a tiszta izomtömeg növekedés. A termék ugyancsak növeli a férfiak szexuális teljesítő képességét, mert a nitrogén-oxid az erekcióért felelős fiziológiai folyamatokat is stimulálja.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Vedd be a terméket éhgyomorra, naponta kétszer 4 kapszulát, kb. 300 ml vízzel. A legjobb eredmény érdekében edzés napon: I. dózis – 30 perccel edzés előtt, II dózis- rögtön edzés után. A legjobb eredmény érdekében Edzés nélküli napon: I. dózis – 30 perccel reggeli előtt, II. dózis - este.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-07-02
Hello!Olyan kérdésem lenne,hogy kezdők számára is ajánlott ez a termék?83kg vagyok és kb.két hete kezdtem edzeni!

válasz
2014-07-03
Szia!

Tulajdonképpen felesleges. Amíg még az edzéstechnikai alapokat sem sajátítja el az ember, nincsen szükség extra argininre... izmok nélkül pedig nincs mit bedurrantani. Talán lefekvés előtt érdemes egy adagot bevenni belőle, ez javíthatja a regenerálódásodat.

Vevővélemények