AAKG Extreme Mega Caps (300 kap.)

 / 5.0 2 vélemény
Olimp Sport Nutrition AAKG Extreme Mega Caps 300 kap.
Ár: 14 900 Ft
Egységár: 49,67 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

OLIMP AAKG MEGA CAPS 1250mg

Az AAKG Extreme 1250 ideális az erő és izomtömeg növeléséhez és az állóképesség fejlesztéséhez. Más készítményekkel egy időben használva, azok hatásfokozójaként funkcionál (például Olimp Creatin, Kre-alkalyn, Knockout, HMB). Az arginin egy olyan elem, amiből bizonyos biológiai komponensek alakulnak ki a szervezetben, ezek az agmatin és a nitro-oxid (NO).

Szerepük van az alakformálásban, a szervezet jó működésében és a szexuális teljesítőképességre is jó hatással vannak. Az arginin segíti a megfelelő vér, oxigén és tápanyagszállítást az izomszövetekbe, csakúgy, mint az izomnövekedést és az erekciót.

Számos klinikai tesz bizonyította, hogy már 2g arginin 5 héten át bejuttatva a sportolók szervezetébe, észlelhető erő és izomtömeg növekedést eredményezett, egyidejűleg pedig csökkent a zsír és a fehérjéket romboló elemek mennyisége.

Hogy működik az arginin?

  1. Egy reakció során az arginin gáz-hormonná alakul (nitro oxid-NO). Ez a hormon indítja be a ciklikus nukleotidek termelését. Az izomszövetek belsejében ezek a vérkeringésbe kerülve részt vesznek az oxigén, aminosav, creatin és energia szállításában, akárcsak az „erő impulzusok” előállításában és a fehérje anabolizmusban. Ezáltal serkentik az erő- és az izomnövekedést. Másrészről, a zsírszöveteken belül intenzívebbé teszik a lipolízis és termogenezis folyamatát, ami tartalék termo-energiákat szabadít fel.
  2. A reakció alatt az arginin poliaminokká alakul, amik a fehérjeszintézisben játszanak szerepet. Nem a poliamin az egyetlen, ami ellátja fehérjével az izomszöveteket, de ezen felül új izomsejteket hoz létre. Ezért közvetve az argininnal állandó és fenntartható izomnövekedést érhetünk el.
  3. Ebben a reakcióban az arginin agmatainné alakul (aminosav, ami a termogenikával mutat hasonló jellemzőket). Az agmentin a ciklikus nukleotidek szintjét növeli, ami ahogy már korábban említettük, növeli az izomnövekedést és a zsírcsökkentést.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-06-22
Szia! A termék szedését hogyan javasolnád?

válasz
2015-06-23
Szia!

Edzések előtt kb. 30 perccel vegyél be 4 kapszulát, lefekvés előtt 3 kapszulát, pihenőnapokon is.

Vevővélemények

5*
2016-12-28
Ez volt az első Olimp termék és első arginin készítmény amit kipróbáltam. Nagyon hatásos, segíti a megfelelő bedurranást és erezettséget. Edzés előtt 3szem, este 2szem. Nálam ez alapkiegészítő, nem cserélném másra!