AAKG Extreme Mega Caps (120 kap.)

 / 4.9 11 vélemény
Olimp Sport Nutrition AAKG Extreme Mega Caps 120 kap.
Ár: 6 490 Ft
Egységár: 54,08 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

OLIMP AAKG MEGA CAPS 1250mg

Az AAKG Extreme 1250 ideális az erő és izomtömeg növeléséhez és az állóképesség fejlesztéséhez. Más készítményekkel egy időben használva, azok hatásfokozójaként funkcionál (például Olimp Creatin, Kre-alkalyn, Knockout, HMB). Az arginin egy olyan elem, amiből bizonyos biológiai komponensek alakulnak ki a szervezetben, ezek az agmatin és a nitro-oxid (NO).

Szerepük van az alakformálásban, a szervezet jó működésében és a szexuális teljesítőképességre is jó hatással vannak. Az arginin segíti a megfelelő vér, oxigén és tápanyagszállítást az izomszövetekbe, csakúgy, mint az izomnövekedést és az erekciót.

Számos klinikai tesz bizonyította, hogy már 2g arginin 5 héten át bejuttatva a sportolók szervezetébe, észlelhető erő és izomtömeg növekedést eredményezett, egyidejűleg pedig csökkent a zsír és a fehérjéket romboló elemek mennyisége.

Hogy működik az arginin?

  1. Egy reakció során az arginin gáz-hormonná alakul (nitro oxid-NO). Ez a hormon indítja be a ciklikus nukleotidek termelését. Az izomszövetek belsejében ezek a vérkeringésbe kerülve részt vesznek az oxigén, aminosav, creatin és energia szállításában, akárcsak az „erő impulzusok” előállításában és a fehérje anabolizmusban. Ezáltal serkentik az erő- és az izomnövekedést. Másrészről, a zsírszöveteken belül intenzívebbé teszik a lipolízis és termogenezis folyamatát, ami tartalék termo-energiákat szabadít fel.
  2. A reakció alatt az arginin poliaminokká alakul, amik a fehérjeszintézisben játszanak szerepet. Nem a poliamin az egyetlen, ami ellátja fehérjével az izomszöveteket, de ezen felül új izomsejteket hoz létre. Ezért közvetve az argininnal állandó és fenntartható izomnövekedést érhetünk el.
  3. Ebben a reakcióban az arginin agmatainné alakul (aminosav, ami a termogenikával mutat hasonló jellemzőket). Az agmentin a ciklikus nukleotidek szintjét növeli, ami ahogy már korábban említettük, növeli az izomnövekedést és a zsírcsökkentést.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-06-18
Sziasztok!
Esti túróhoz képest hogyan igazítsam a bevételét?

Köszi a választ!!

válasz
2017-06-20
Szia!

Túró előtt 20-30 perccel vedd be.

Vevővélemények

KIváló, de nem alap kiegészítő!
2015-08-19
Még régebben, mikor gyártották a Scitec-es NO-FX pezsgő arginint, vettem pár darabot. Nagyon kemény edzéseket csináltam vele végig, nagyon jó érzés a plusz bedurranás. Mire vettem volna teljes csomagot, megszűnt, a továbbiakban nem is használtam arginint. Nemrég eszembe, jutott, hogy az milyen jó is volt, ezért kerestem mást. A BiotechUSA-ás AAKG-val nem sikerült ugyanezt az érzést reprodukálni (talán az oldott, pezsgő forma jobb, a tabletta más emésztési ciklusban szívódik). Kis kihagyás után találtam ezt a terméket, akciós áron meg is rendeltem. A három tablettás adagolás mellett totálisan, az NO-FX-szel megegyező hatást produkált. Nekem kb. 40-50 perc kell a teljes hatás felépüléséhez, de utána aztán szétdurransz :) Kb. 2-3 órán át érződik a hatása, akár hosszabb (pl. TRX) edzést is kibír. Sokadik a kiegészítők fontossági sorában. Kis olvasgatás után látni fogod, hogy csak a bedurranás és a hozzá kapcsolódó dolgok (erezettség átmeneti növekedése, NO szint változása) bizonyos, a többi dolog (testzsír csökkenés, izomtömeg növelés) csak elméletben hatásos, vagy közvetett következmény. Aki szereti az érzést, vegye, de nem kell túlmisztifikálni!