Compress NO Gel (60 g)

 / 5.0 1 vélemény
Nutrend Compress NO Gel 60 g
Ár: 500 Ft
Egységár: 8.33 Ft/g
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Nutrend Compress NO GEL

- vérbőségfokozásra, hatékony értágításra, izmok regenerálódására

COMPRESS NO GEL hatékony polifenolokkal - VINITROX-szal és emelt BCAA tratalmommal.

Add meg izmaidnak a maximális erőt kompromisszumok nélkül. Próbáld ki a NUNTREND egyedülálló NO (Nitrogén-Oxid) Gél fokozó termékét. Különleges edzés előtti energizáló és teljesítménynövelő táplálékkiegészítő.

Az egyik legerősebb edzés előtti speciális NO-fokozó, speciálisan összeállított összetevőkkel. Teljesítménynövelés felsőfokon. A Nutrend No Compromis speciális készítmény három különböző módon hat az edzésre.

  • L-arginin, AAKG - Segíti az NO (Nitrogén-Oxid) termelését
  • Vinitrox (polifenolok keveréke) - semlegesíti a peroxinitritet és serkenti az izmok vérellátását
  • BCAA optimális 2:1:1 arányban - az izomtömeg védelmére, növekedésére és regenerálására

Vinitrox

Másodlagos fito-szubsztrátumokat tartalmaz, amely fokozza az izmok NO ellátását és semlegesítik a peroxinitritet.

BCAA

A BCAA a legfontosabb esszenciális aminosav, mert szervezetünk nem képes előállítani. Védi izmaidat az intenzív edzés vagy stressz által kiváltott katabolizmustól, fokozza a fehérjeszintézist, gyorsítja a regenerációt, energizálja az izomzatot, növeli az izomtömeged és az erőt.

Két fontos összetevő a szervezet teljesítménynövelése érdekében. Segítségükkel emelkedik a mentális teljesítmény, gyorsabbá válik a test információ átvitele és megfelelő koncentrációja. Elősegíti a pontosabb és gyorsabb edzés végrehajtást.

Növekvő NO termelés - nitrogén-oxid

NO megfelelő növelése érdekében specifikusan kiválasztott anyagok kombinációja került a termékbe, mint például az arginin, AAKG és Vinitrox kivonat. Ez az összetétel biztosítja a maximális NO-felszabadulást, a vazodilatációt (értágító hatást) és megnövekedett oxigén utánpótlást az izmoknak. Összhatásuknak eredménye a masszív izom térfogat-növekedés. NO segít tartósan növelni az izmok tápanyag, oxigén és anabolikus hormon utánpótlását.

Nagyobb erő gyorsabb növekedés! Kőkeményen edzeni korlátok nélkül!

Ne hagyj ki több edzést! Készülj fel rá fizikailag és mentálisan is! Érezni fogod, hogy a korlátok ledőlnek és az edzéseid új dimenzióba lépnek!

Ajánlott adagolás:

1-2 adag tasak 15-45 perccel az edzés megkezdése előtt!

Kiszerelés:

60g

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Nem gyúráshoz való
2015-02-08
Való viszont bicózáshoz, fallabdához, úszáshoz. Ezekhez a sportokhoz használom ha nem vagyok formában vagy rossz napom van. Egy szem karnitinnel szoktam feldobni, és úgy nekem nagyon nagy kedvencem lett. Finomnak nem mondanám, de nem rossz egyáltalán. Nem kell tőle előre ökölődni mint egy Attacktól, viszont nem is egy kulináris élvezet. Fogok még belőle venni máskor is.