Mutant Rage (960 gr.)

 
Mutant Mutant Rage 960 gr.
Ár: 10 690 Ft
Egységár: 11,14 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Mutant Rage

A legdurvább edzés előtti kiegészítő!

A terv egyszerű volt – megalkotni a terméket azon testépítők számára, akik izmosak szeretnének lenni. Nagyon izmosak. Ahhoz, hogy nagy legyél, nagy súlyokat is kell használni – ilyen egyszerű. Nincs több kis súllyal végzett ismétlés – használj nagyobb súlyokat!

Azoknak a srácoknak, akik nagyobb izmokat szeretnének, szükségük van valamire, ami biztosítja számukra azon tápanyagokat, melyek több erőt, bedurranást, és állóképességet biztosítanak az edzésekhez. Nincs szükségük egy afféle „partydrogra” amitől maximum egy kicsit felfokozott állapotba kerülnek, majd kipukkadnak, és edzés végén úgy kell felmosni őket a padlóról. Akik nagy izmokat szeretnének, azok azt sem akarják, hogy mindenféle régimódi edzés előtti porokkal bajlódjanak, melyekben jó, ha 1-2 hasznos összetevő akad, másik 50 jelentéktelen, aluldozírozott hatóanyag mellett.

Teljes, klinikai dózisok!

A profi erőnövekedéshez a minőség egy dolog – ezt nyilván biztosítjuk! Azonban emellett a Mutant Rage nagyon szigorú gyógyszerészeti minőségi protokollon megy keresztül, aminek köszönhetően minden egyes hatóanyag a teljes klinikai dózisban található meg a termékben! Ez teszi a Mutant Rage-et az elsővé az edzés előtti kiegészítők között; minden hatóanyagból benne van a TELJES szükséges dózis. Valójában az első generációs edzés előtti formulákhoz képest háromszoros hatóanyag dózis van minden egyes adagban...

A Mutant Rage tehát a legrövidebb utat jelenti a nagyobb izmokhoz, a nagyobb erőhöz, és nem utolsó sorban, a nagyobb bedurranáshoz! Ez nem holmi geranamine központú cucc, ami ami csak túlpörget és valójában semmi köze az igazi izomnövekedéshez – a bedurranás, az erő, az izmok mérete és az állóképesség növeléséhez ez bizony nem elég. Újraértelmeztük tehát az edzés előtti termékek kategóriáját, egy olyan formula vezettünk be, mely korlátokat áttörő erő-és állóképesség növekedést, valamint bőrrepesztő bedurranást okoz, és már néhány sorozat után érezni és látni fogod, ahogy az izmaid mérete növekszik, a szemed láttára, már az első használatkor. Kísérleteztünk a dózisokkal, majd a mintákat kiküldtük szerte a világba a mutánsaink számára, tesztelésre, 82 országba. 18 hónapos tesztelést követően a Mutant Rage az egész Mutant nemzet számára elérhetővé vált.

Ha neked csak az kell, hogy televágd magad stimulánssokkal, felejtsd el a Mutant Rage-et. A Rage csak igazi mutánsoknak való – azoknak, akik a nagyfiúk közé akarnak tartozni, és akik valóban igazi bedurranásra, erőre, és méretekre vágynak!

Az első teljes dózisú, és hatóanyag tartalmú méretű edzés előtti készítmény

Semmi felesleges, aluldozírozott összetevő. Mindenből a teljes szükséges mennyiség!

A szokásosnál háromszor több hatóanyag adagonként

Csak hasonlítsd össze a címkéket. Kifejezetten szeretnénk, ha ezt megtennéd! A termékben háromszor több hatóanyag van, mint bármelyik első generációs edzés előtti kiegészítőben. A háromszoros koncentráció pedig számodra több ERŐT jelent.

Az egyetlen orvosi licenc alapján készült edzés előtti formula

Mivel a cég kanadai, ez azt jelenti, hogy nagyon szigorú gyógyszeripari előírásoknak kell megfelelnünk a gyártás során - gyakorlatilag törvénybe ütköző dolog nálunk aluldozírozott hatóanyagokat használni. A Mutant Rage gyártása is követi ezt a protokoll. Jó lenne, ha mindenki így tenne, nem igaz? Vajon miért nem teszik? Minket nem különösebben érdekel - mi azzal foglalkozunk, hogy amit MI csinálunk, az jó legyen!

2.2x nagyobb mennyiségű hatóanyag az erőkifejtéshez

Csak nézd a címkét - minden további szó felesleges. Nézd meg a kreatin és más összetevők mennyiségét más formulákban. A Mutant Rage mindenből a hatásos dózist biztosítja, még a legerősebb koncentrátumnál is 2,2x nagyobb mennyiségben!

2,3x nagyobb mennyiségű hatóanyag a bedurranáshoz

Ismét, csak a címkét nézd - és tényleg, nézd meg! Több arginin, több citrullin, több vörösvérsejt építő hatóanyag!

Cukormentes!

Az olcsó cukor hozzáadása nem a legjobb ötlet, egy alig 40 kalóriányi waxy maize hozzáadásával meggyorsíthatjuk az egyes hatóanyagok eljuttatását az izmokba - és egy edzés előtti készítménynél mi sem lehet ennél fontosabb, nem igaz? A 9 gramm waxy maize ebben segíthet neked.

Mindössze egy adagolókanálnyi szükséges belőle

Bár a két kanál sem tesz benned kárt, semmi szükséged rá - amellett , hogy néhány 130-140 kilós európai mutáns kipróbálta ezt a dózist is a tesztelések során. De ilyennel ne vicceljünk - maradj az egy adagolókanálnál!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-11-17
Szia!
azt szeretném kérdezni hogy Mutant Rage, Brutal Anadrol, King Kreatin, Glutamin, és valami Protein mehet együtt ?? persze rendes zabálás mellett egész nap :) :)

válasz
2012-11-19
A Rage és az Anadrol ne egyszerre menjenek, és akkor igen. Az Anadrolt szedd reggel, a Rage-et pedig edzés előtt.

Vevővélemények