eNOxide (40 tab.)

 
MuscleMeds eNOxide 40 tab.
Ár: 17 990 Ft
Egységár: 449,75 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

eNOxide

A nitrogén-monoxid számos sejtfolyamat nélkülözhetetlen eleme, többek közt az izomépítésé is! A legtöbbet emlegetett hatása az érfalak ellazítása, mely kitágult érfalakon belül, fokozott véráramlás indulhat meg. A megnövekedett véráramlás, fokozott oxigén-, tápanyag- és anabolikus hormonszállítást tesz lehetővé, melynek eredménye kirobbanó fizikai teljesítmény és anabolizmus!

Az eNoxide egy egyedülálló nitrogén-monoxid észtert tartalmaz a 2-(nitrooxi)etil 2-amino-3-metilbutanoátot. A hagyományos NO-formulák olyan nitrogén-monoxid prekurzorokat alkalmaznak, mint az arginin, AAKG vagy citrullin, melyeknek számos biokémiai folyamaton kell keresztül menniük, hogy ténylegesen NO színtézis történjen. Az eNoxide nem egy nitrogén-monoxid prekurzor formula, hanem tényleges NO! Szabadalommal védett FastSorb adagolási rendszerének köszönhetően gyakorlatilag külső nitrogén-monoxiddal árasztja el a testet!

Az eNoxide valódi nitrogén-monoxid...nem egy nitrogén-monoxid prekurzor, mint az AAKG, L-arginin vagy citrullin.

Garantáljuk, hogy ha megtapasztalod az eNoxide-ban rejlő tiszta nitrogén-monoxid erejét, akkor sosem fogsz visszatérni a hagyományos NO fokozó formulákhoz! Tudjuk, hogy ez egy kemény állítás, de az eNoxide valóban egyedülálló a maga nemében és új standardot teremt NO-formulák világában!

Lépj be az eNoxide világába!

Ha használtál vagy jelenleg is használsz valamilyen NO-fokozó formulát akkor tudod, mit várhatsz tőlük. Tedd próbára az eNoxide-t, hogy megtapasztald mennyivel többet adhat a tiszta nitrogén-monoxid, a nitrogén-monoxid prekurzoroknál! Ez az izomépítés jövője!

Ajánlott adagolás:

90 kg alatt: Helyezz 1 tabletta eNoxide-t a szádba 10 perccel edzés előtt, várj míg a tabletta a szádban eloldódik, majd nyeld le.

90 kg felett: Helyezz 2 tabletta eNoxide-t a szádba 10 perccel edzés előtt, várj míg a tabletta a szádban eloldódik, majd nyeld le.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-02-14
Sziasztok!
Van erről valami tapasztalatotok?
Köszönöm

válasz
2015-02-15
Szia!

Személyes sajnos nincs, de elég vegyesek róla a visszajelzések.

Vevővélemények