Trac (425 gr.)

 / 5.0 1 vélemény
MHP Trac 425 gr.
Ár: 9 700 Ft
Egységár: 22,82 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Trac

Forradalmian új időzített felszabadulású cukormentes kreatin szolgáltató rendszer.

Az áttörést jelentő technológia lehetővé teszi a teljes genetikai potenciál kihasználását, mindezt hizlaló cukrok nélkül.

  • 4g gyógyszerészeti minőségű kreatinmonohidrát, mely javítja az erőnlétet és az állóképességet.
  • A 4000mg tiszta L-argininnek köszönhetően a Trac a legerőteljesebb nitrogén-monoxid serkentő, mely hihetetlen vérbőséget okoz. Serkenti a véráramlást a szív verőtérfogatát és a növekedési hormont.
  • A szabadalmazott Időzített Felszabadulású Technika (TRT?) javítja a kreatin felhasználást, így az nem vész kárba.
  • A 2,5mg NADH még jobban fokozza az energiatermelést.

Az új anabolikus vegyület serkenti a száraz izom növekedését és erősödését.

A Trac tudományosan úgy lett kifejlesztve, hogy korábban soha nem látott mértékű izomtömeg- és izomerő növekedést váltson ki. A Trac a legjelentősebb fejlesztés a sporttápanyagok terén a fehérjepor felfedezése óta, mivel a kreatin, a nitrogén-monoxid és az Időzített Felszabadulási Technológia előnyeit egy megfizethető készítményben ötvözi. A Trac lehetőséget ad, hogy áttörd fizikai korlátaidat.

Amit nyújt:

  • A kreatintól elvárható erő- és tömegnövekedést.
  • Hihetetlen vérbő izmokat
  • Kiváló vaszkularizáltságot
  • Ötször több nitrogén-monoxid, mint más vezető termékekben.

Ha "a világ első Időzített Felszabadulású cukormentes nitrogénserkentő kreatin készítménye" cím nem lenne elég meggyőző, akkor kapaszkodj meg, ez még nem minden! Bár a nitrogén-monoxid mindig is a Trac központi összetevője volt, az iparág többi részvevője csak most kezdi felismerni jelentős izomépítő és teljesítményfokozó hatását. Az összes kiváló termék ellenére, a Trac még mindig a legerőteljesebb nitrogén-monoxidserkentő a piacon, és ezt komoly kutatások is alátámasztják.

A Trac egyéb nitrogén-monoxidtermelő alapanyagok mellett- elképesztő 4 gramnyi Időzített Felszabadulású arginint tartalmaz. A Tracban található nitrogén-monoxid értágító hatása olyan erőteljes, hogy az edzések alatt kialakuló vérbőség még órákkal később is fennáll.

A vérbőség amellett, hogy izmaidat felduzzasztja- több fehérjét és egyéb tápanyagot juttat az izmokhoz a fokozott növekedés és regenerálódás érdekében.

TRT:A Trac Időzített Felszabadulású Technikája megnyújtja a vérbőség idejét

A Trac szabadalmozott Időzített Felszabadulású Technikája javítja a három fő összetevő: a kreatin, az arginin és a NADH- felhasználhatóságát, így folyamatos tápanyagellátást biztosít majd nyolc órán keresztül! A kutatások azt bizonyítják, hogy az időzített felszabadulás megelőzi a nátriumpumpa leállását, ezáltal kivédi a nagy dózisú kreatin használatakor tapasztalható görcsöket és vízretenciót. A folyamatos kreatin és NADH ellátásnak köszönhetően a Trac lehetővé teszi az ATP konstans újratermelését, így az izmok elegendő energiához jutnak az edzések alatt, ráadásul mindez görcsök, puffadás és hizlaló cukrok nélkül lehetséges.

Ezt mindenki olvassa el, aki jelenleg cukrokkal dúsított kreatint használ!

Volt idő, mikor cukrokra volt szükségünk, hogy a kreatint az izmokba juttassuk. Úgy tűnt, csak a cukor képes megfelelő mértékben növelni az inzulinszintet, mely aztán a kreatin molekulát az izomsejtbe hajtotta. A második generációs kreatin-készítmények kihasználták ezt az új felfedezést, és abban az időben jól működtek. Az egyetlen probléma az, hogy a felesleges cukorbevitel nem ideális a formás és szálkás testalkat eléréséhez.

Jelenlegi étrendjét cukorral terheli?

Csak a feltöltési fázisban (mely a Trac használata esetén felesleges), a testépítők és egyéb nehéz atléták a cukorral kevert kreatin készítményeket használnak több, mint 150g tiszta cukor felesleget visznek be a szervezetükbe naponta. Ez több mint 600 kalóriát jelent naponta egyedül a cukorból, és megfelel négy doboz cukros üdítőnek. Ilyen diétára vágysz?

A Trac Nitro Feltöltő Technológiája lehetővé teszi, hogy lecseréld a cukrot, ám előnyeit megőrizd.

Új kutatások azt bizonyították, hogy az ADNO-nak (argininforrású nitrogén-monoxid) erőteljes inzulinserkentő hatása van. A Trac 4g arginint tartalmaz, mely fokozza a nitrogén-monoxid- és inzulintermelést, mindezt hizlaló cukrok nélkül. Ez az újfajta megközelítés az inzulin szabályozására a ?nitro-loading? nevet viseli és a szükséges tápanyagokat az izmokhoz juttatja, az izmok méretének és erejének növelésére, valamint regenerálódásának fokozására.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2011-05-25
Csak izmokat növel, vagy csak szálkásít.Én még nem használtam a terméket, most tanulmányozom a leirásokat.Van olyan ismerősöm, aki-eléggé hihetetlennek hangzik- de azt állítja,hogy miután brutális vérbőséget okoz, a potenciája és a nemi szerve is jelentősen növekedett. Van-e hasonló visszajelzés, vagy csak az ismerősöm nem mondott igazat ? Megköszönöm a választ.

válasz
2011-05-26
a nitrogén oxid fokozó terémkek növelik a vérbőséget a test minden részén, így egy kellemes mellékhatása a szexuális étvágy fokozódása, bár a nemi szerv megnövekedésére nem adok nagy esélyt, ilyen nincs. egyébként tömegelés és szálkásítás idején is alkalmazható, mert védi a száraz izomtömeget és a vérbőséggel fokozza azok tápanyag ellátását.

Vevővélemények

A bedurrantás az iszonyatos!
2009-03-24
Erőt, kedvet nem hoz, de a bedurrantás az iszonyatos! Mell-bicepsz edzés után nem bírtam felvenni a pólómat, egyszerűen nem értem oda magamhoz. :-)