Xpand 2x Caffeine-Free (360 gr.)

 
Dymatize Xpand 2x Caffeine-Free 360 gr.
Ár: 10 590 Ft
11 990 Ft
Megtakarítás:1 400 Ft 12%
Egységár: 29,42 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Xpand Xtreme Pump

Dymatize megalkotta a tökéletes edzés előtti formulát: az Xpand Xtreme Pump-ot!

Bőrrepesztő bedurranás, maximális kreatin felvétel, extrém gyors edzés utáni izom-regeneráció és drámai izomnövekedés az, ami az XPAND-et beírta a táplálékkiegészítés történelmébe! Ezt az alapot tettük tökéletessé és egészítettük ki egy kirobbanó edzésintenzitást és mentális fókuszt garantáló mátrixszal!

Az Xpand Xtreme Pump a legteljesebb és leghatékonyabb edzés előtti formula, amit valaha használtál! Az Xpand Xtreme Pump nem ismer kegyelmet...készülj fel életed legextrémebb edzéseire!

5 gramm kreatin, 3.5 gramm arginin, 2,5 gramm béta-alanin a legfejlettebb teljesítményfokozó hatóanyagokkal egy speciális anabolikus aminosav mátrixszal kiegészítve, hogy minden edzésedből, minden egyes ismétlésedből a legtöbbet hozhasd ki!

  • Instant erő- és teljesítménynövekedés!
  • Bőrrepesztő bedurranás!
  • Maximális tápanyag- és oxigén szállítás!
  • Drámai anabolizmus!
  • Kirobbanó energiaszint és mentális fókusz!

Ajánlott adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál (20g) Xpand Xtreme Pump-ot 2-4 dl vízban vagy a kedvenc alkoholmentes italodban. A formula ereje miatt a termék fogyasztását ½ adagolókanállal kezd, és egyéni toleranciaszintednek megfelelően emeld a maximális dózisig!

Edzésnapokon: Fogyassz 1 adagolókanál Xpand Xtreme Pump-ot edzés előtt. A hagyományos NO fokozó formulákkal szemben az Xpand Xtreme Pump annyira erőteljes, hogy nincs szükséged 1 adagolókanálnál többre!

Nem edzésnapokon: Fogyassz 1/2 adagolókanál Xpand Xtreme Pump-t az optimális nitrogén-monoxid szint biztosításához.

Ne használd a terméket más koffein vagy egyéb stimuláns tartalmú termékkel kombinálva. Ne fogyaszd a terméket a lefekvést megelőző négy órán belül. Ne lépd túl a megadott adagolást!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-03-25
Myomax mellé mehet? Ezt edzés előtt, myomaxot edzés után.

válasz
2016-03-29
Szia. Minden további nélkül, igen!

Vevővélemények