Epozine-O2 NT (180 tab.)

 / 4.5 2 vélemény
BSN Epozine-O2 NT 180 tab.
Ár: 14 990 Ft
Egységár: 83,28 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Epozine-O2 NT

Az EPOZINE-O2 NT a BSN forradalmi anabolikus aktivátora és ergogenikus plazma volumenizáló formulája! Egy egyedülálló fejlesztés a legális teljesítményfokozás világában!

Az EPOZINE-O2 NT speciális és a maga nemében egyedülálló hatóanyagmátrixa felduzzasztja a vérvolument, és sosem tapasztalt fizikai teljesítőképességet és a száraz izomtömeg növekedést produkál. Az EPOZINE-O2 NT a myocelluláris sejtvolumenizálás legújabb és legfejlettebb eszköze.

Az EPOZINE-O2 NT által generált eythropoetin színtézis megnövekedett vérvolument, fokozott oxigén és tápanyag szállítási kapacitást generál, miközben maximális fordulatszámra kapcsolja a fehérjeszintézis gépezetét.

Az EPOZINE-O2 NT a maximális anabolizmus és kirobbanó fizikai teljesítmény kulcsa, a száraz izomépítés következő generációja!

A formula

 • Folyamatos adagolású technológia, a nap 24 óráját átfogó izompumpa és erezettség!
 • Fokozott vörösvérsejt termelés és vérvolumen, maximális oxigén és tápanyagszállítás!
 • Fokozott VO2max (maximális oxigén kapacitás)
 • Fokozott aerob és anaerob teljesítmény!
 • Instant regeneráció!
 • Blokkolt katabolizmus!
 • Maximális anabolizmus!

Kiemelt pontok:

 • A fokozott nitrogén-monoxid nyomán a kitágult érfalakon belül nagyobb volumenű véráramlás, így oxigén-, tápanyag-, folyadék- és anabolikus-hormon szállítást válik lehetővé a dolgozó izmok felé!
 • A fokozott 2,3-DPG termelés emeli az izomzat oxigénellátását, ami kirobbanó teljesítményt, drámai sebességű regenerációt és anabolizmust agarntál!
 • Az ATP gyors reszintézise azonnali erőnövekedést, sosem tapasztalt kitartást és megállíthatatlan izomhipertrófiát generál!
 • A fehérjeszintézis jelátviteli útvonalainak maximális fordulatszámra kapcsolásával és a katabolikus folyamatok blokkolásával áttöri az izomépítés genetikai korlátait!

Ajánlott adagolás:

90 kg alatt: Fogyassz 3 tabletta EPOZINE-O2 NT-t napi 3 alkalommal. Az EPOZINE-O2 NT-t mindig éhgyomorra fogyaszd, legalább két órával az azt megelőző étkezés után, és 30-45 perccel a következő étkezés előtt. Az első 3 tablettát fogyaszd reggel ébredés után, a második 3 tablettát ebéd előtt, a harmadik 3 tablettát vacsora előtt!

90 kg felett: Fogyassz 4 tabletta EPOZINE-O2 NT-t napi 3 alkalommal. Az EPOZINE-O2 NT-t mindig éhgyomorra fogyaszd, legalább két órával az azt megelőző étkezés után, és 30-45 perccel a következő étkezés előtt. Az első 4 tablettát fogyaszd reggel ébredés után, a második 4 tablettát ebéd előtt, a harmadik 4 tablettát vacsora előtt!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-09-19
Szia!

Ez vagy a Nitrix 2. durrant be,eresít jobban?

válasz
2018-02-05
Szia!

Nekem speciel a Nitrix 2.0 jobban bevált, az Epozine szerintem gyengébb mindkét téren.

Vevővélemények

robbanékony voltam mialatt szedtem
2010-05-24
Na kinyiffantottam én is egy dobozzal nemrég, ugyan az egész napos bedurranást nem éreztem (valami látszott de többre számítottam) viszont nagyon robbanékony voltam mialatt szedtem egész nap énis. Erőben is dobott egy kicsit rajtam (a harmadik hét végére +5-10kg) Most, hogy nincs most érzem a hiányát :' ( :D... Karban három hét alatt +2cm ami meg is maradt. Úgy összességében jónak vélem tényleg, biztosan működik. Kiváncsi lettem volna ha tovább szedem mit tud még de elég kicsi a kiszerelése az árához képest így most ennyi egyenlőre... Szerintem még lesz pár doboz belőle a polcomon : )


Thx BSN :)