AAKG Shock (1 lit.)

 / 4.3 9 vélemény
BioTech USA AAKG Shock 1 lit.
Ár: 7 020 Ft
Egységár: 7 020,00 Ft/lit.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

AAKG SHOCK

EDZÉS ELŐTTI FORMULA NAGY DÓZISÚ ARGININ AKG-VAL ÉS HOZZÁADOTT MAGNÉZIUMMAL.

1 ADAGBAN:

Az AAKG Shock minden adagja 6000 mg tiszta arginin-alfa-ketogluterátot (AAKG) biztosít a szervezetnek. A fáradtság és kimerültség legyőzéséhez magnéziummal fokoztuk tovább az AAKG Shock hatását. Az AAKG Shock az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Étrend-kiegészítőként fogyassz naponta 25ml AAKG Shock Extreme-et 20 perccel edzés vagy egyéb testmozgás előtt. A javasolt napi adagot ne lépd túl!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-11-23
Hello mennyit lehet szedni 100kgsen 12g elég 6-6ba vagy mennyit lehet max szednem?

válasz
2016-11-23
Szia. Edzés előtt egy kupak elegendő lesz, máskor nem feltétlen kell szedni. Esetleg lefekvés előtt mehet még egy adag, ha belefér a keretbe.

Vevővélemények

Ezzel túlteljesíted a a napi edzéstervet, ha nem akarsz szenvedni dobj be egy adagot.
2019-11-22
Évek óta fogyasztok táplálék kiegészítőket, kapszulás HMB, Turin, Arginin, Kollagén, Fehérje, Omega 3, néha komplett transzport. Olvastam a liquidek jobb felszívódásáról, ezért kipróbáltam az AAKG Shock -ot. Ár/adag arány megfelel a korábbi szernek, így könnyen indultam ebbe az irányba, és nem bántam meg. A cucc nagyon jó. Edzés előtt 30 perccel elég meginni, fáradság nincs, kitartás annál nagyobb. Durranásra van jobb, de ha erő kell akkor élvonalbeli. Vigyázz mert könnyen túlhajtod magad, ne veszítsd el a fejed attól ha nem érzel fáradtságot, vagy nem érzed a szokásos súlyok mellett hogy nehéz lenne az edzés, különben ami az edzésen nem visel meg, abból könnyen lehet napokig tartó fájdalom. Ezzel együtt nekem alap tápkieg lesz.