AAKG Shock (1 lit.)

 / 4.3 8 vélemény
BioTech USA AAKG Shock 1 lit.
Ár: 7 020 Ft
Egységár: 7 020,00 Ft/lit.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

AAKG SHOCK

EDZÉS ELŐTTI FORMULA NAGY DÓZISÚ ARGININ AKG-VAL ÉS HOZZÁADOTT MAGNÉZIUMMAL.

1 ADAGBAN:

Az AAKG Shock minden adagja 6000 mg tiszta arginin-alfa-ketogluterátot (AAKG) biztosít a szervezetnek. A fáradtság és kimerültség legyőzéséhez magnéziummal fokoztuk tovább az AAKG Shock hatását. Az AAKG Shock az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Étrend-kiegészítőként fogyassz naponta 25ml AAKG Shock Extreme-et 20 perccel edzés vagy egyéb testmozgás előtt. A javasolt napi adagot ne lépd túl!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-11-23
Hello mennyit lehet szedni 100kgsen 12g elég 6-6ba vagy mennyit lehet max szednem?

válasz
2016-11-23
Szia. Edzés előtt egy kupak elegendő lesz, máskor nem feltétlen kell szedni. Esetleg lefekvés előtt mehet még egy adag, ha belefér a keretbe.

Vevővélemények

Volt már jobb is
2015-11-10
Kipróbálásra vettem egy üveggel, hátha jó lesz gondoltam, első edzés előtt 25ml ment le, de semmiben nem éreztem különbséget az eddigi edzésekhez képest, alapvetően fáradt is voltam, gondoltam rápróbálok majd következő hét hétfőn kipihenve dupla adaggal. Azonban a helyzeten az 50ml sem segített érezhetően, valami már meg-megmozdult, de közel sem hozza azt a bedurranást amit pl Anadrox-al és Big Bang 3.0-val értem el. Nyilván ég és föld a két termék, ezért nem is hasonlítgatni szeretném, ennek ellenére biztos megállja a helyét a piacon ez is, az üveg is el fog fogyni, de a célközönség az nem én vagyok.