AAKG Elite (120 kap.)

 / 2.5 2 vélemény
BioTech USA AAKG Elite 120 kap.
Ár: 5 690 Ft
Egységár: 47,42 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

AAKG Elite

Tarts ki a végsőkig!

A szíved hevesen kalapál, úgy érzed, már semmi erőd sem maradt, legszívesebben már feladnád, de még nem lehet, mert még kell egy széria, még kell egy gyakorlat, még nem elég, neked még nem. Te többre vagy képes. Az AAKG Elite segítségével képes lehetsz megmutatni, hogy te még talpon vagy, te még bírod akkor, amikor más már elbukik. Ahogy azt csak az elit képes.

1 adagban (1 kapszula):

 • 900 mg L-arginin alfa-ketoglutarát
 • 200 mcg folsav
 • 25 mg vas-fumarát (ebből 8,25 mg vas)
 • 1,4 mg B6-vitamin
 • 2,5 mcg B12-vitamin
 • 10 mg niacin

Az AAKG Elite hatóanyagainak köszönhetően támogatja az izmok megfelelő vérellátását, ezáltal hozzájárul a teljesítmény megtartásához, fokozásához és optimális fejlődést biztosít. Ez a hatás egy rövid és egy hosszú távú komponensből tevődik össze. Előbbi az argininnak köszönhető, ami a nitrogén-monoxid prekurzoraként közvetve képes növelni az erek keresztmetszetét, ezáltal biztosítva a megfelelő véráramlást. A lassú komponenst a vérképzéshez szükséges vas, folsav, B6- és B12-vitamin komplexe jelenti.

 • A stimuláns mentes.
 • A termék arginin tartalma segíti a nitrogén monoxid produkciót.
 • A termékben található vas, niacin, B12-vitamin és B6-vitamin részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, illetve hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
 • Az összetevők közül a vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez és részt vesz a normál oxigénszállításban, amely nagyobb és kitartóbb edzésmunkára bírhatja az izmainkat.
 • A termék B12-vitamin és B6-vitamin tartalma hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez.
 • A termék folát hatóanyaga hozzájárul a normál vérképződéshez

Az új Elite széria termékei, mint az AAKG Elite az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Szedési javaslat:

1 kapszula naponta, edzés előtt 15 perccel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-12-23
Üdv!
Tegnap rendeltem meg ezt a terméket, eddig nem használtam arginint (legfeljebb ha volt az edzés előtti formulában) így a kérdésem az adagolásra vonatkozik: a leírás szerint 1 kapszula naponta, edzés előtt 15 perccel.
Ennyi valóban elég volna? :)
Edzésnapokon szeretném csak szedni (heti 3x edzek) ha van rá mód, de ha Önök mást javasolnak akkor szedem pihenőnapokon is.
Szóval a tulajdonképpeni kérdésem, hogy mennyit szedjek belőle edzés előtt, hogy érjen is valamit.
Köszönöm szépen előre is! :)

válasz
2015-12-28
Szia!

Edzések előtt 5 kapszulával számolnék, a pihenőnapi szedés opcionális, ebben az esetben pihenőnapokon lefekvés előtt 3 kapszulát vennék be.

Vevővélemények

Tobbet ne
2017-01-25
Sajnos en nem ereztem a hatasat, esetleg nagyon minimalisan, az idozitessel is probalkoztam, de elotte 10 perccel vagy 40 el, nem volt kulonbseg. Kiprobaltam, nem jott be, sajnos.