Uni-Vite (120 kap.)

 / 4.6 5 vélemény
Universal Nutrition Uni-Vite 120 kap.
Ár: 5 590 Ft
Egységár: 46,58 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Uni-Vite

Több mint multi! Az Uni-Vite olyan extrákat tartalmaz, mint pl a ginseng, a vitaminok felszívódását is segítő bioflavonoidok, zöld tea, spirulina, és különféle emésztőenzimek. Komplett cucc, és a 4 kapszulás adagonkénti mennyiség lehetővé teszi, hogy szépen elosztva szedje, aki szeretné.

"Fizikai munkából adódóan mostanában eléggé fájtak az ízületeim. Mióta ezt használom, azóta elmúlt minden ízületi problémám, pedig ez nem egy ízületvédő. Azt hiszem, hogy ez már kapásból mutatja, hogy milyen minőségű ez a multivitamin."

Az Uni-Vite szedése

Szedj napi 4 kapszulát (ez egy adag) elosztva a nap folyamán, étkezésekkel együtt. Egyébként azzal sem teszel rosszat, ha az egyszerűség kedvéért egyszerre szeded be :)

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-08-05
Sziasztok,

kérdeztem már egy másik témában tőletek, de azért leírom itt is, hogy 2,5 év után kezdem újra (174/66) előtte küzdősport mellé jártam le a terembe izmosodni, laktózmentes fehérje mellé gondoltam multivitamint venni. Újrakezdőknek ez a termék mehet, vagy esetleg korai még? Abban az esetben, ha mehet, akkor az adagolás úgy néz ki, hogy 4 kapszula=1 adag és egy 1 adag=1 nap, tehát 4 kapszula=1 nap? Ebben az esetben a 4 kapszulát egyszerre kell bevenni, vagy elosztható a nap folyamán?

előre is köszönöm szépen!

válasz
2014-08-05
Szia!

Menjen nyugodtan már most. Egyszerre vedd be mind a négy kapszulát egy szilárd, zsiradékot is tartalmazó étkezés közben vagy után.

Vevővélemények

Nagyon jó.
2015-03-27
Fizikai munkából adódóan mostanában eléggé fájtak az ízületeim. Mióta ezt használom, azóta elmúlt minden ízületi problémám, pedig ez nem egy ízületvédő. Azt hiszem, hogy ez már kapásból mutatja, hogy milyen minőségű ez a multivitamin.