PerforMAXX (120 kap.)

 / 4.0 2 vélemény
Optimum Nutrition PerforMAXX 120 kap.
Ár: 5 545 Ft
6 655 Ft
Megtakarítás:1 110 Ft 17%
Egységár: 46,21 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

PerforMAXX

A Performaxx egy kimondottan sportolók és aktív életet élők számára készült teljes spektrumú vitamin és ásványianyag formula, a leghatékonyabb antioxidáns hatóanyagokkal és egyéb kofaktorokkal kiegészítve. A Performaxx gyorsítja a regenerálódást, fokozza a teljesítményt, gátolja az edzések okozta sejtkárosodást, javítja az immunrendszer működését és a szervezet általános egészségi állapotát.

  • Teljesítményfokozó keverék!
  • Ginzeng & Ginkgo Biloba!
  • Tokotrienolok & NAC!
  • Hatékony antioxidáns komplex!
  • Nagy dózisú B-vitamin komplex!

Ajánlott adagolás:

Fogyassz 1 kapszulát reggeli és 1 kapszulát vacsora után!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-08-17
Szia.
Mega Daily One Plus vagy inkább ez a jobb?
Érdemes lenne néha váltani a multivitaminok között, hogy ne csak mondjuk évekig Mega Daily One Plust szedjek? (persze 1100 c.vitamint is szedek)

válasz
2018-02-05
Szia!

Természetesen ez. A Mega Daily One Plus egy alap napi multivitamin, míg a PerforMAXX tömve van extra hatóanyagokkal. Nem azonos kategória a kettő.

Vevővélemények

Vegyes érzések
2014-06-30
Nehéz egy vitaminról értékelést írni, ez most inkább egy tanács, egy ajánlás lesz érzékenyebb gyomrú sporttársaknak. Nekem ez az első multim, amiben extra növényi kivonatok is vannak. Mindig reggeli után szoktam bevenni egyszerre mindent (multi, cvitamin, ca+mg, izületvédő), de ennél a terméknél egy-két óra elteltével hasmenés jelentkezett. Az sem segített, ha ebéd után vettem be a két kapszulát. Most csak egyet veszek be reggel és így nem okoz problémákat. Egyébként a dobozon is reggel egy este egy elosztást ajánlanak.