Platinum Multi Vitamin (90 kap.)

 / 3.7 6 vélemény
MuscleTech Platinum Multi Vitamin 90 kap.
Ár: 5 190 Ft
Egységár: 57,67 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Platinum Multivitamin

Tudományosan kifejlesztett napi multivitamin formula emésztőenzimmel, aminosavakkal és gyógynövényekkel.

Hogyan működik?

A Platinum multivitamin készítménye az aktív életet élő sportolók számára lett kifejlesztve, hogy támogassa a tápanyagigényüket. Az intenzív testmozgás hatására a szervezet kritikus fontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat veszíthet. A Platinum Multivitamin ezeket a fontos mikronutrienseket (A, C, D, E, és B-vitaminok) tartalmazza, melyek hozzájárulnak az egészség és a sportteljesítmény fenntartásához.

A termék sajátossága, hogy a vitaminokon és az ásványi anyagokon kívül emésztőenzimet, aminosavakat és gyógynövény kivonatokat tartalmaz.

Használati utasítás

Szedj be egy adagot (3 kapszula) egy pohár vízzel étkezések közben akár egyben, akár szétosztva minden nap.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-11-23
Üdv. Te mennyire tartod jónak ezt a terméket, gondolom nem veszi fel egy multi proval vagy egy animal pakkal a versenyt.? több éve edzek heti 4x.. multi proval, gondoltam, hogy válltok, ezt semmiképp se válasszam?

válasz
2012-11-23
Szia! Dehogynem veszi fel a versenyt, ez is igencsak tisztességes adagokat tartalmaz mindenből, s több kis extra is van benne mint a Multi Pro-ban.

Vevővélemények

Vitaminok királya
2014-05-29
34 éves vagyok 90 kg. Nekem pár hete fogyott el. Szerintem a legkirályabb vitamin, csak ár miatt olcsóbbra váltottam. Az összetevői is mutatják, hogy kevés multivitamin ér fel hozzá, nagyon jó erőben volt a szervezetem amíg ezt szedtem, valószínűleg erre fogok visszaállni majd ha anyagilag tehetem! Mindenkinek AJÁNLOM, nem fogtok csalódni benne!