Mostantól nem utálod a halat!

2017-01-08
 / 4.8
Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

A hal tök gáz, úszik a vízben, büdös. a fene se akarja megenni - csakhogy nagyon könnyen emészthető és jó a tápértéke. Cserébe drága, de találtunk olcsót! Tilápia sütés quinoa-val, nem kevés okosítás közepette.



Kapcsolódó cikkek
Kezdjük ott, hogy még maga Fittmarket Tomi sem hitte el, hogy így meg lehet csinálni az édesburgonyát és ilyen jó lesz. A tökíz-kiküszöbölési technika márpedig ...
Forradalmi találmány a Builder Gasztro-ban. Veszélyesen addiktív, itt az irodában szabályos harc folyt érte. A recept teljes egészében saját fejlesztés, talán e...
Ne ijedj meg, nem mentünk át vegába, marhahajó ez igazából. Csak a csónaktest van padlizsánból és mire elkészülsz vele, rá fogsz döbbenni, hogy egészen komoly k...
Érdekel egy olyan túrótorta recept, amihez nem kell sütő, mégis kitűnő piskóta tésztája van? Ráadásul ehető is - és nem csak az íze miatt, hanem mert tiszta, cu...
Azt hiszed, tojásrántottát sütni olyan könnyű? Tévedsz: még könnyebb! Profi megoldás csak tőlünk! ...
Na, ez nem saját recept, hanem egyenesen Gordon Ramsay konyhájából érkezett, és nem is nagyon nyúltunk bele - így talán nem full tiszta, ám mindenképpen szenzác...
HOZZÁVALÓK * 5dl 0,1%-os tej * kókuszkrém * 4g konjak liszt * 30g kókuszliszt * édesítő * vanília őrlemény * karobpor A RECEPT ELKÉSZÍTÉSE LÉPÉS...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!