Molnár Peti: mit egyél? - és mit ne!

2018-12-09
 / 4.9
Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Molnár Peti ezúttal a kajáról oktat, érdemes megfogadni a tanácsait akkor is, ha diétázol!


Kapcsolódó cikkek
Nem véletlen, hogy egyre több helyen tűnik fel a „gluténmentes” felirat. Talán gondolkodóba is esel, hogy _vajon a glutén miért nem jó_? Miért kéne kerülni? Net...
Kevesebb tudomány és több ösztönösség, az Arnold-korszak diétája. Miképpen táplálkoztak akkoriban a testépítők, és milyen módszereket követtek?...
Az alábbiakban Monica Brandt-tól olvashattok pár nyári diétás tippet. Monica számára, aki gyakorlatilag az év nagy részét meleg időjárásban tölti, a diétázás eg...
Kupcsik Laci, Tóth Dani, Molnár Peti, Kormos Zoli, Bajnokok Éjszakája 2009 backstage ...
Egy jól fejlett váll feltűnő tud lenni, mint ahogy egy alulfejlett is. Molnár Peti mutat pár trükköt, hogy elkerüld a hibákat a válledzéses során: ...
Hogyan kell hatékonyan bicepszezni? Rengeteg technika van, Molnár Peti mutat egy franciarudas változatot: ...
Hogyan guggolj hatékonyan és a sérüléseket elkerülve? ...
Megoszlanak a vélemények, hogy lehet e edzeni a mellizom belső részére, de egy biztos: Molnár Peti spéci gyakorlatát ott fogod érezni! ...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!

Kérdés
2018-12-11
annyi omega 3-tóll hogy a francba nincs hasmenése az embernek?:D

válasz
2018-12-13
Hát, Peti nem 60 kg :D
Kérdés
2018-12-10
Csapvízzel egészen pontosan mi a probléma? Oké, van pár település Magyarországon, ahol nem ajánlatos inni, de általánosságban kijelenteni hogy kerüljük, az azért erős.

GMO rossz, értem, de azért ezt is így általánosságban kinyilatkoztatni eléggé meredek. Gondolom azzal nincs gond, hogy a növények "nemesítése" (rizsnél is) például gamma sugárzás okozta mutációval történik. Az valószínűleg a természetesség csimborasszója.

Peti hosszasan ecseteli, hogy mennyire fontos a bélflóra, majd alig várja, hogy ihasson egy fehérjeturmixot. Amiben egyébként az édesítő jó eséllyel odavág a bélflórának (elég ráguglizni a "gut microbiome sucralose"-ra).

Bocs, de ez a videó Food Babe szint volt.

válasz
2018-12-13
SZia!

Hát, én a GMO-ról eddig csak rosszakat hallottam, szerintem a rizs teljesen "más tészta", ahogy készül. Rettentő sok tanulmány van, ami kimondja a GMO ártalmasságát.
Szerintem a csapívz minősége függhet attól is, mennyire van karbantartva egy adott ház. A csövek minőségén sok múlik. A legbiztosabb tényleg az, ha nem csapvizet iszol.
A bélflórás dolog érdekes, ez egy viszonylag új felfedezés, én azért fenntartásokkal kezelem. Nem tudni, pontosan mennyi édesítő mekkora bajt okoz, ha egyáltalán okoz bajt, ehhez több tanulmány szükséges. De éppen ezért kell figyelmet szentelni a bélflóra védelmének, pl ezzel: Microbiota Pro
Kérdés
2018-12-10
Az az ubnye vagy dinnyorka valószínűleg nem génmódosítás eredménye, hanem egyszerű növénynemesítésé (keresztezés), amit évszázadok óta művel az ember (sőt magától a természet is). Ilyesmitől nem kell félni.

válasz
2018-12-13
Köszi az infót!
Kérdés
2018-12-09
Napi 5-6 kg hal.. Anyám!

válasz
2018-12-10
Jaja, durva :O