MRP-Xtreme (1,26 kg)

 
Pro Nutrition MRP-Xtreme 1,26 kg
Ár: 7 000 Ft
Egységár: 5 555,56 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRTION MRP X-TREME

Az MRP X-treme olyan aktív életmódot folytató emberek számára készült, akiknek izomtömege vagy aktívitási szintje több tápanyagot igényel. Mivel egy teljes étkezést helyettesít, nemcsak a sportolók kedvence – időhiány miatt egyre többen választják ezt az egészséges és ízletes terméket. Annak ellenére, hogy a fast-food típusú étkezés még mindig divatos, egészségromboló hatása miatt sokan mondanak le róla, és szükség esetén inkább az egészséges táplálékkiegészítőkhöz fordulnak.

  • Kitűnő protein mátrix
  • Magas fehérje, alacsony kalóriatartalmú étkezés hellyettesítő MRP férfiaknak és nőknek egyaránt
  • A legmagasabb és legjobb biológiai értékű fehérjékből
  • Egyenletes, elnyújtott aminósav beáramlás
  • Emelt, BCAA eszenciális aminósavtartalom

Magas biológiai értékű fehérje kombináció, mely ultraszűrt tejsavó fehérjéből, teljes tejfehérje izolátumból (TMP) és kazeinből áll. A három fehérjeforrásnak eltérő az asszimilációs ideje, ezért az anabolikus (gyorsan felszívódó) és antikatabolikus (lassan felszívódó) környezet huzamosabb ideig fenntartható. Mivel az eltérő aminósav arányok és a különböző felszívódássi sebességű aminósav profilok kiegészítik egymást, ezért egy teljes, kiegyensúlyozott fehérje formulát kapunk, mely bármely napszakban, különösen lefekvés előtt alkalmazható.

Az elnyújtott felszívódású, anti-katabolikus kazein, ami lassan, és egyenletesen bocsájtja ki az aminósavakat akár 7-8 órán keresztül, rendkivül hasznos antikatabolikus tápanyagnak minősül. Ennek köszönhetően optimalizálja a nitrogén visszatartását, és felhasználását. Az a lehetőség is fennáll, hogy ez a tápanyag növeli az IGF-1 (inzulinhoz hasonló növekedési faktor) koncentrációját.

A teljes tejfehérje izolátum a kazein és a tejsavófehérje kombinált tápértékével rendelkezik. A kiváló aminósav összetétel miatt nagyon értékes fehérjének minősűl.

50% fehérjét tartalmaz: csupán két adag MRP X-treme teljesen kielégíti a szervezet napi fehérje igényeit. Adagonként 30g magas biológiai értékű fehérjét tartalmaz, és elegendő BCAA-t, glutamint, hogy “X-trém” anabolikus állapotot biztosítson hosszú időn keresztül.

Felhasználási javaslat:

Keverj 2 adagolókanál (60g) terméket vízzel vagy tejjel.

Ötlet: A legjobb hatás elérése érdekében fogyassz közvetlenül edzés után illetve elalvás előtt. Száraz, definiált izomtömeg elérése érdekében az MRP X-treme felváltható Anabolic Proteinnel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények