Pump Express (1,4 kg)

 
Olimp Sport Nutrition Pump Express 1,4 kg
Ár: 12 500 Ft
Egységár: 8 928,57 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

OLIMP PUMP EXPRESS

A Pump Express egy olyan erős anabolikus vegyületekből álló keverék, amelyek kulcsszerepet játszanak az izom-funkciókban és azok fejlesztésében. Használja ezen egymás hatásait segítő komponenseket, amik serkentik izmait és ellátják a regenerálódáshoz szükséges elemekkel is.

A Pump Express egy különleges keveréke az L-argininnak és egy igen magas fejlettségű creatinnak (Kre-alkalyn), kiegészülve még a legmagasabb anabolikus-aktivitású aminosavakkal, különböző beépülési tulajdonságokat mutató szénhidrátokkal (pl. Waxy Maize Starch), koffeinnel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

HOGY MŰKÖDIK A PUMP EXPRESS?

A Pump Express megkönnyíti a maximális hatékonyság elérését az izmok vérellátásának serkentésével. Ez a hatás segíti az anabolikus ható- és tápanyagok eljutását az izomzatba, ami végett az izmok teljesítménye nő, ezáltal fokozza az izomtömeg növekedést.

A PUMP EXPRESS FEJLETT KOMPONENSEI

A PUMPbolic matrix egy különleges keveréke az izomserkentő L-argininnak és magas minőségű anabolikus alkotóelemeknek – L-leucin, L-izoleucin, L-valin, L-glutamin. Az L-arginin egy vérkeringést serkentő molekula, ezáltal jobbá teszi az izmok vérellátását, a nitro-oxidok (NO) segítségével. A serkentett vérellátásnak köszönhetően az izmokba irányuló energiaáramlás gyorsul, így az intenzív tréning hatására izömtöveg növekedés érhető el.

A nitro-oxidok termelésének növelésével az L-arginin lehetővé teszi az edzés hatékonyságának növelését, miközben az izmok vér- és oxigénellátása nő, ezáltal magasabb teljesítmény érhető el. Az L-arginin csökkenti az úgynevezett „metabolitok” beépülését, mint például a tejsav. Az L-leucin, L-izoleucin, és L-valin hatásos katabolizmus elleni molekulák, könnyen felszívódó elágazó szénláncú aminosavak. Magas minőségű alkotóelemek, amik megkönnyítik a nagy erőkifejtés utáni izom-regenerálódást. Ezek az aminosavak biztosítják az intenzív edzés közben szükséges energiát az izmoknak. Az L-glutamin több, mint 60 %-a szabad aminosav, ami az izomszövetekben raktározódik, 20 %-a pedig a test más pontjain épül be. A kristálytiszta L-glutamin segíti a nitrogén egyensúly kialakulását a szervezetben, részt vesz az aminosavak átalakításában, könnyíti az izomregenerálódást és növekedést. A katabolikus enzimek hatását is csökkenti.

A Kre-Alkalyn az L-glicinnel részt vesz annak metabolizmusában. Ez az aminosav serkenti a creatin anabolikus hatását, és segíti az izmok regenerálódását a gyakorlatok után, mivel a tejsav bomlását gyorsítja.

A Glyco-amino load system egy különöző méretű szénhidrát molekulákból álló egyedi keverék, ami kielégíti az izmok megnövekedett energia-igényét és könnyíti az edzés utáni glikogén-túlkompenzálást. Tartalmaz egy hosszú bomlási idejű, és ezért az energiát sokáig biztosító szénhidrát-keveréket, a „waxy maize starch”-ot. A keveréket gazdagítja az izomaltulóz, egy szintén hosszú bomlási idejű diszacharid.

Az Enerboost matrix egy stimuláló keverék a koffein, taurin és L-tirozin aktív részvételével, amelyek energiát biztosítanak, segítik a koncentrációt és hatékonyabbá teszik az idegrendszer működését az intenzív edzések során. Ez az igazi energiabomba!

A Vita-min stack ásványok és vitaminok elegye, amik szükségesek a metabolizmushoz. A magnézium egy mikro-elem, ami az izmokon belüli energia-átalakításban vesz rész, többekkel együtt stabilizálja a magas energiájú ATP-kötéseket és növeli a creatin hatékonyságát. A potassium és a foszfor elektrolitikus elemek, a sporolók számára létszükség, hogy elegendő legyen belőlük a szervezetben. A Vita-min stack 12 féle vitamint tartalmaz, amelyek segítenek a szervezet energiával való ellátásában.

HASZNÁLAT

Keverjen 1 adagot (70g, 120 Olimp-kanál egység) 350 ml vízhez. Fogyassza edzés napokon a gyakorlatok végzése előtt, nem edzésnapokon étkezés előtt. Cukorbetegek ne fogyasszák. Gyermekektől távol tartandó. FIGYELEM: Magas caffein tartalom (100mg/adag), ezért caffeinre érzékenyek nem használhatják.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények