Anator P70 (1,5 kg)

 / 4.2 6 vélemény
MuscleTech Anator P70 1,5 kg
Ár: 14 450 Ft
Egységár: 9 633,33 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Anator P70

A világ első és egyetlen Izom-gén-aktivátor rendszere!

Anator-p70 az izomnövelés tudományának legizgalmasabb találmánya amit valaha létrehoztak! Az Anator a Team MuscleTech és az izommetabolizmus vezető kutatója, Dr. Paul Greenhaff által a Nottinghami Egyetemen 5 éven keresztül végzett, több millió dolláros kutatás eredménye.

Az Anator-p70 befolyásolja a kulcsszabályozókat, hogy biztosítsa, a DNS-hez megfelelően eljut a jel és hogy elkezdjen új izmokat gyártani - és nem az átlagos iramban, amit megszoktál - annál itt sokkal gyorsabbról beszélünk. Anator-p70 az egyetlen termék, amiről klinikai vizsgálatokkal bebizonyították, hogy befolyásolják a fő genetikus regulátorokat. Egyetlen más terméket sem terveztek még sohasem úgy, hogy befolyásolják a fő genetikai regulátorokat, az mTOR-t, p70S6K-t, FOXO-t és a MAFbx-et. Az Anator-p70 igazán egyedi formula és hihetetlen izomnövelő eredményei vannak, amit bármilyen genetikai képességekkel rendelkező testépítő számára nyújtani tud. Azok a tudományban használt technikák, amiket az Anator-pp70-nél is használtak sokkal messzebbre mutatnak a testépítésnél. Olyan mélységű az Anator-p70-et alátámasztó kutatás, hogy azoknál, akinek a túléléshez van szükségük izmokra (sarcopenia - időskori izomvesztés - és más izomvesztő betegségben szenvedők) Anator-p70 használatát fontolgatják.

Adagolás:

Edzések után egy adag (=2 adagolókanál).

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2011-07-16
Helló
Kreatin kúra utáni szünet alatt lehet ezt használni?
tudom hogy van benne kreatin de nemtünik olyan soknak vagy már nem ajánlott?

válasz
2011-07-18
mehet nyugodtan kreatin kúra utáni szünetben az Anator P70

Vevővélemények

kellemeset csalódtam benne
2012-01-08
Először kicsit féltem megvenni az íze miatt de kellemeset csalódtam benne semmi probléma nincs vele és edzés után megittam azt éreztem tőle, hogy akár még egyszer letudnék edzeni 1 dobozzal szedtem be 3kg-t hozott erőbe 10kg-val többet nyomok kiváló termék.