Detox Formula (90 kap.)

 / 3.0 1 vélemény
VitaKing Detox Formula 90 kap.
Ár: 5 365 Ft
Egységár: 59,61 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Detox Formula

A szervezetben a mindennapi élet során nehézfémek, mérgek egész sora halmozódik fel. Ezeknek azonban semmi keresnivalójuk nincsen a szervezetben, csak károsítják az egészségünket.

Ez a különleges készítmény azt a célt szolgálja, segít megszabadítani a szervezetet a káros anyagoktól. Speciális összetevői egytől egyig segítik a szervezet méregtelenítését, és ezáltal hozzájárulhatnak egy egészségesebb élethez.

A termékben található humin- és fulvosavak segítenek csapdába ejteni és eltávolítani a szervezetből a felhalmozódott káros anyagokat, úgy hatnak, akár egy mágnes, detoxikálják a szervezetet. A spirulina és a klorella kiváló tápanyagforrások, és segítik a szervezet méregtelenítő folyamatait. A klorellát már nagyon régóta használják ilyen célokra.

A spirulináról már az ókori görögök is úgy tartották, hogy igazán különleges tulajdonságokkal bíró étel. A mitológia szerint a szépség és a szerelem istennője, Aphrodité egyedülálló szépségét, csillogó haját és ragyogóan selymes bőrét a tengervíznek és a benne rejlő kincseknek: a tengeri sónak, az iszapnak és az algának köszönhette.

Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon.

A terméknek még egy különleges összetevője van. A benne található vörös alga (Lithotamnium calcareum) egy 100%-osan növényi eredetű ásványi anyag forrás. Az Írországtól délnyugatra fekvő tiszta Atlanti-óceáni vizekből származik. Ásványi anyagokban rendkívül gazdag, makro- és mikrokomponenseket egyaránt tartalmaz. Rendkívül magas kalcium- és magnéziumtartalma mellett a nyomelemek sokasága biztosítja egyedülálló összetételét. Ennek köszönheti kiváló méregtelenítő képességét, az ásványi anyagok ugyanis létfontosságúak a szervezetre nézve.

Felhasználási javaslat:

Napi 1 kapszula.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-08-25
Több kérdésem volna!
Az egyik kérdésem az lenne, hogy van-e gyermekek számára is használható olyan készítmény, melynek nehézfém-kivezető hatása is van!
Mennyi ideig szükséges szedni a készítményt a hatás (méregtelenítés) eléréséhez?
A készítmény szedésének befejezése után is szabadulnak fel még nehézfémek a szervezetből?
Nagyon köszönöm a választ előre is!!!

válasz
2013-08-26
Szia!

Nem gondolom, hogy gyermekeket méregtelenítő kúráknak kellene kitenni. Életkorukból fakadóan nem érhette még őket annyi káros hatás, ami indokolttá tenné ezt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy akkor hagyjuk csak szépen gyűlni a salakot a szervezetében, de egészséges táplálkozással sok ilyen káros hatástól megóvhatod. Nem írtad, mennyi idős gyerkőcről van szó, de 14 évesnél fiatalabb gyerekek esetében én nem ajánlom az ilyen termékek használatát.

Vevővélemények

Én drágának tartom
2012-06-13
Bár nemigen érzem hogy ezzel a termékkel mennyire lett jobb nekem, azt tudom hogy az összetevők alapján mindenképpen hasznos és kitisztítja az emberből a nem kívánatos elemeket.


Ár: Én drágának tartom- sok más termékkel együtt- ennek ellenére ez nálam egy alap, mivel városban élek már jó ideje és ha tényleg tisztít akkor nem tagadom meg magamtól ezt a lehetőséget.