Liver Aid (60 tab.)

 / 4.6 7 vélemény
BioTech USA Liver Aid 60 tab.
Ár: 3 790 Ft
Egységár: 63,17 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Liver Aid

Étrend kiegészítő kombinált hatóanyagokkal a normál májműködésért, kolinnal, vitaminokkal és aminosavakkal, speciális növényi keverékkel kiegészítve.

  • A máj működésének normalizálása a termékben található kolinnal.
  • A termékben található szelén, D-és a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • Antioxidáns hatású hatóanyagokkal gazdagítva, mint a szelén, a C-és az E-vitamin, amelyek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
  • Anyagcsere optimalizálás C-vitaminnal, amely hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.v

A máj testünk legfőbb vegyésze, több száz funkciót lát el a méregtelenítés központjaként, ezért fontos májunk rendszeres tisztítása. A máj megtisztításával a súlyfeleslegtől való megszabadulás is látványosabb, hiszen miközben a zsírszövetek elégnek, lebomlanak, a közöttük felhalmozódott, lerakódott méreganyagok sem mérgezik a szervezetet. Problémás jelenségek, tünetek szűnnek meg, (emésztési rendellenességek, hátfájások, ízületi bántalmak, bőrbetegségek, kiütések, stb.) és betegségek enyhülnek (cukorbetegség, depresszió, asztma).

A termékben található kolin részt vesz a normál zsíranyagcserében, a K-vitamin pedig részt vesz a normál véralvadásban. Növényi-és gyümölcs kivonatokból, illetve algából származó, 8 féle hatóanyag komplex!

A Liver Aid az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

2 × 1 tabletta naponta, étkezések után bő vízzel. A javasolt adagolást ne lépje túl!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-05-31
Szia.
Ezt milyen időszakban mely étkezés után célszerű bevenni?

Tamás

válasz
2016-05-31
Szia!

Bármelyik étkezés megteszi.

Vevővélemények

Működik
2015-05-16
2 dobozzal rendeltem egyiket magamnak másikat anyumnak napi 2*1 megy belőle ahogy azt a gyártó javasolta és működik szépen pucolja a májat legalábbis az enyémnek baja nincs de ráfér egy tisztítás és még a pattanások is eltüntek ami lehet a magas fehérje fogyasztás eredménye is. Anyumnak szépen kúszik lefele a mérleg nyelve mondjuk neki baja is van a májával de ez a termék eddig szépen teljesít nála is. Kicsit kellemetlen az illata érdemes valóban kaja után bevenni de nem kell finnyáskodni az egészsége az első tehát aki tisztító kúrát akar annak bátran ajánlom.