Zero Impact MRP (20x76gr.)

 / 5.0 1 vélemény
VPX Supplements Zero Impact MRP 20x76gr.
Ár: 17 500 Ft
Egységár: 875,00 Ft/xgr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

ZERO IMPACT™ MRP

az előző nevén:

Micellean ® BIoactive Superfood

Fizikum-átalakító fehérje

Nem a guggolás; nem az alacsony szénhidrát tartalmú diéta vagy a vízfelvétel napi néhány decire való korlátozása. NEM, még csak nem is a heti 10-15 fájdalmas injekció. A gyilkos kihívás, amit a testépítőknek, fitnesz versenyzőknek és mindenkinek (beleértve téged is) ki kell állnia, hogy napi 6-7 teljes értékű étkezést fogyasszon! A teljes értékű ételek rendszeres fogyasztása a sovány és izmos test építésének és megtartásának kritikus pontja. Bárki, aki eleget küzdött már a vasakkal rájön, hogy a testépítés sikerességében a valódi ételnek fontosabb szerepe van, mint az étkezést helyettesítő poroknak vagy fehérjeturmixoknak. Pontosan ez az, amiért a VPX 5 évnyi kutatómunkával kifejlesztett egy olyan kiegészítőt, ami sokkal jobb anabolikus és antikatabolikus tulajdonságokkal rendelkezik, mint a teljes értékű ételek. 2001 októberében a VPX a Micellean nevű Bioactive Superfood-dal ünnepelte győzelmét a teljes értékű ételek felett!

A gyors zsírvesztés és izomnövelés titka az állandóság.

Biológiailag aktív fehérjék 45 grammnyi tartós diszperziója:

 • Micellean denaturálatlan micelláris kazein
 • Tiroglobulin zsírégető fehérje
 • HGH Magas Növekedési Faktorú tejsavó fehérje
 • Természetes (fölözött tejből származó) tejsavó kivonat
 • Folyamatos glikémiás és aminosav diszperzió
 • L-glutamin/ peptidhez kötött glutamin

Összetett finomítatlan szénhidrátok:

 • Szerves teljes gabona
 • Barna rizs/zabliszt/árpa
 • Szuper magas rosttartalom - 7.5 gramm
 • Oligoszacharidok

Esszenciális zsírsavak:

 • Teljes kiőrlésű lenmag

Az alábbi listában szereplő anyagokat a VPX más étkezést helyettesítő porokban kimutatta, amiket azonban a Micellean nem tartalmaz:

 • aszpartám vagy aceszulfám-K
 • fruktóz - cukor, ami zsírsavakká alakul
 • szukróz, kukorica szirup szilárdanyag vagy hidrogénezett olajok
 • zsírnövelő magas glikémiás indexű maltodextrinek
 • kazeinát, ioncserélt vagy egyéb régi fajta fehérje
 • Alacsony laktóztartalom a legtöbb tejallergiában szenvedő ember számára biztonságos.

A Micellean (micelláris kazein) elhúzódóan a vérbe jutó aminosavaink hosszú időn át a Paradeca szedés vagy egyéb, elhúzódó hatású anyag szedése által kiváltott hatásokat utánozza. A liposzómás drog szállító rendszer, amivel a Paradeca szteroidszerű izomgyarapodást képes kiváltani, nagymértékben összefügg az étkezést helyettesítő termékek és fehérjeporok hatékonyságával. Farmakoniketikai értékei miatt a Paradeca-t a kutatók is elfogadták, mint a 20. és 21. század legnagyobb áttörését a kiegészítők területén. A farmakokinetika teszi képessé a prohormonokat, növényi drogokat és fehérjéket, hogy kifejtsék a drogéhoz hasonló fizikum-átalakító hatásaikat.

Nagymennyiségben előforduló táplálóanyagok profilja

Ha a fehérjéket kizárólag felszívódási képességük alapján értékeljük, arra a téves következtetésre juthatunk, hogy a különböző tejsavó fehérjék és szabad aminosavak jobb minőségű fehérjeforrások. Semmi sem áll azonban ilyen távol az igazságtól. Orvosi szempontból egy étkezést helyettesítő készítmény megalkotását farmakokinetikai megközelítéssel kell kezdeni. A lassan, közepesen és gyorsan felszívódó fehérjék kombinációját aprólékos gonddal kell kidolgozni és ez fogja az alapját képezni annak, amit ezentúl úgy emlegetünk, hogy a SUPERFOOD.

Évekkel ezelőtt megtanultuk, hogy habár a leggyorsabban szívódnak fel, a szabad aminosavak, sokkal alacsonyabb értékűek a néhány vagy éppen sok aminosavból álló láncoknál, az úgynevezett peptideknél. Most, sok évvel később bebizonyosodott, hogy a lassan kibocsátódó fehérjék lekörözik a gyorsan ható fehérjéket (még a nagy biológiai értékűeket is). Az orvosi/gyógyszerészeti fogalomnak, a farmakokinetikának a bevezetésével a táplálékkiegészítő-iparba a VPX megértette, hogy bizonyos anyagoknak, mint például a fehérjéknek, a metoxiflavonoknak, prohormonoknak stb. folyamatosan kell szétáramolniuk a vérkeringésben és állandó mértékben kell az izmokba jutniuk.

Mialatt az iparban az volt a tendencia, hogy a fókuszt teljesen a felszívódásra helyezik, a VPX mindig is a teljes farmakokinetikai képet nézte. A farmakokinetika tudományosan értékeli, hogy a gyógyszerek vagy táplálóanyagok hogyan hasznosulnak az anyagcserében, különös tekintettel

1) a felszívódáshoz szükséges időre, 2) a hatás időtartamára, 3) a szervezetben való eloszlásra és 4) a kiválasztás módjára.

A testösszetételre gyakorolt elképesztő hatásuk miatt számtalan valódi fehérjét, szénhidrátot és zsírt vizsgáltak, elemeztek és hasonlítottak össze a fehérje, illetve étkezést helyettesítő porokkal. A Micellean Bioactive Superfood létrehozása során a VPX-nek új tudományos megközelítést kellett alkalmaznia, és félre kellett löknie minden korábbi alapelvet, amelyek a hasonló szerek miatt alakultak ki. A nem denaturált, új korszakos fehérjék és eszenciális zsírsavak hiányától a magas glikémiás indexű szénhidrátokig a modern étkezést helyettesítő porok nem mutattak jeleket, hogy superfood-dá alakulnának. A VPX első lépésként olyan terméket alkotott, ami nem tartalmaz olyan táplálóanyagokat és kiegészítőket, amelyek a zsírveszteség, az izomnövelés és az általános egészségi állapot ellenében hatnak.

A valódi ételek, mint a csirke, hal, tojás és sovány vörös húsok fehérjetartalma nem denaturált, lassan és folyamatosan jut a vérbe - a savófehérje esetében pont az ellenkező a helyzet. A teljesértékű szénhidrátok, mint a barna rizs, zabliszt, árpa, édesburgonya finomítatlanok vagy nem feldolgozottak és ellenőrzötten folyamatosan jutnak a vérbe. Ezek a finomítatlan szénhidrátok elősegítik a fokozatos inzulinkibocsátást és hosszú ideig fenntartják az energiaszintet. A maltodextrin ennek homlokegyenest az ellenkezője - gyorsan jut be a vérbe, hirtelen megemeli a vércukor- és inzulinszintet és nem szállít rostot. A diófélék és lenmag olajtartalma nem hidrogénezett és nem tartalmaz káros transz-zsírsavakat. A természetes finomítatlan zsírok javítják az egészségi állapotot és segítik a zsírvesztést, míg a hidrogénezett olajok és egyéb feldolgozott zsírok sokféle egészségi problémát okoznak. Ezek a zsírok nem csak a zsírraktározás irányába hatnak, hanem a zsír energiaforrásként történő felhasználását is megakadályozzák.

Hatás:

Ez az új étkezést helyettesítő termékünk. Ez az egyetlen valódi étkezést helyettesítő termék a piacon! Fehérjék keverékéből áll, ami hét óra alatt oszlik el, ez a savófehérje esetében 1,5 óra. Ez segít pozitív nitrogén-egyensúlyban maradnod, izmot építeni és meg is tartani azokat, valamint zsírt égetni! Ez sem tartalmaz aszpartámot, maltodextrint és egy adagban csak 2 gramm cukor van. Adagonként 7.5 gramm rostot tartalmaz és az összes szénhidrát őrölt gabonából származik (len, zabliszt és barna rizs). Az íze is kiváló! Vanília, csokoládé, erdei gyümölcs és capuccino ízekben kapható.

Javasolt használat: Keverj el egy csomagot 480 ml hideg vízben (nők csak fél csomagot vegyenek be).

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Nekem nagyon bevált
2009-04-01
Nekem nagyon bevált. Csak jókat tudok mondani. Testzsír százalékom 25%-ről 19% lett 3 hónap alatt. Ebben nyilván segített a kaja és a Meltdown is. De olyan izmaim jelentek meg amiről eddig nem is tudtam :)


Az íze rémes, de 1 hét alatt meg lehetett szokni, és most már függő vagyok :) Talán a vaníliás jobb.