Oat N Whey (1,38 kg)

 / 4.6 18 vélemény
Scitec Nutrition Oat N Whey 1,38 kg
Ár: 5 690 Ft
5 990 Ft
Megtakarítás:300 Ft 5%
Egységár: 4 123,19 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Oat 'N' Whey

Minőségi tejsavó-fehérjével

A zab közkedvelt táplálék sok ember számára, függetlenül attól, hogy végez-e nehéz fizikai tevékenységet vagy sem. Annak érdekében, hogy kényelmesebb legyen, ebben a termékben már eleve összekevertük a zabot és a tejsavó-fehérjét, olyan ételt hozva létre, amely a nap bármely időszakában fogyasztható, a fizikai aktivitás megtámogatására.

A hozzáadott fehérje kizárólag tejsavó-eredetű. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz, ennél fogva az Oat’n’Whey hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához és a csontok normál állapotának megőrzéséhez.*

A tejből származó tejsavó-fehérje ún. teljes fehérje, mivel ellátja a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani. Az étrendben szereplő fehérje tápanyag-hasznosulási hatékonyságát a legtöbb esetben úgy határozzák meg, hogy megbecsülik, mennyi nitrogén szívódik fel és marad meg a testben az adott fehérjéből, tehát mennyire képes a napi nitrogén-veszteséget pótolni.

A Nettó Fehérje Hasznosulás (NPU- Net Protein Utilisation) azt mutatja, hogy az elfogyasztott nitrogén-mennyiség hány százaléka marad meg a testben, a Biológiai Érték (Biological Value – BV) pedig a felszívódott nitrogén-mennyiséghez viszonyítja a megtartott nitrogént. A Biológiai Érték az NPU-tól és az emészthetőségtől függ. A tejsavófehérjének jó emészthetősége és aminosav-összetétele van, ennél fogva a Biológiai Értéke kiváló, olyan étkezési fehérjeforrásokhoz hasonlítva, mint a hús, hal, tojás vagy szója.

A termék hozzáadott taurint is tartalmaz!

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat

Keverjen össze naponta 1 adag (92 g – 2 1⁄4 adagolókanál) Oat ‘n’ Whey port 400 ml vízzel vagy tejjel. A termék fogyasztható önmagában kanállal vagy shake-ként a nap folyamán bármikor.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-10-08
Üdv! Reggel éhgyomorra mehet egy ilyen? Csak mert akkor még nem tudok enni rendes kaját, és pratikai okokból is jobb lenne.

válasz
2018-02-05
Szia!

Nem csak hogy mehet, menjen is! Egy zabpelyhes fehérjeturmix talán a legideálisabb testépítő reggeli étkezés, az Oat N Whey pedig ugyanaz lényegében, csak kvázi előre összerakva. Hibátlan választás, éppen itt szemezek egy tasakkal az asztalomon!

Vevővélemények

joghurttal
2015-06-23
Sima joghurttal szoktam enni reggelire. Az íze olyan jó, hogy legszívesebben 3-4 adagot is megennék belőle. Egyébként pedig olyan érzése van tőle az embernek, hogy rendesen reggelizett, nem éhesen kezdi a napot, és hasznos a szervezetnek is. Jót tesz a hosszú éjszakai nélkülözés után.
A tökéletes reggeli (és nagyon finom)
2017-06-30
Laktató, szuper finom és még egészséges is. Szénhidrátcsökkentős diétába is beilleszthető, reggel ezt iszom, vacsorára pedig a Biotech Ultra Loss shake-t. -5 kg-nál tartok egy hónap alatt különösebb extra mozgás vagy torna nélkül. De azért fele tejjel és fele vízzel sokkal jobban ízlik, mint csak vízzel. Nekem a vaníliás a kedvencem.