Perfect Body MRP (20x70 g)

 
Olimp Sport Nutrition Perfect Body MRP 20x70 g
Ár: 12 220 Ft
13 580 Ft
Megtakarítás:1 360 Ft 10%
Egységár: 611,00 Ft/xg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

OLIMP PERFECT BODY MRP

Az OLIMP Perfect Body MRP különféle tápanyagok komplex keveréke-proteinek, aminosavak, szénhidrátok, zsírsavtartalmuk figyelembevételével kiválasztott zsírok, vitaminok és ásványi anyagok-, mely egy kiegyensúlyozott energiaértékű táplálék-pótló. A termék jól illeszthető a magas és alacsony kalóriás étrendhez, a szükséges tápanyagok biztosítása mellett. Felnőttek számára megkönnyíti a testsúly kontrollálását és a zsírszövet csökkentését, akárcsak az izomzat fejlesztését. Hasznos eleme lehet a korlátozott energia-bevitelű étrendnek, persze azonban más táplálékra is szükség van.

Miért kivételes és különleges ez a fajta MRP?

A kiegyensúlyozott táplálkozás a kulcsa az izomfejlesztésnek és a súlycsökkentő diétának egyaránt. A jó, célnak legmegfelelőbb étrend kialakítása nem egyszerű feladat. Szükséges hozzá a táplálkozás(tudomány) ismerete, az élelmiszerek tápanyag-összetételének pontos felderítése. A gyakorlatban ez sok embert eltántorít, hogy komolyan foglalkozzon a témával. Az MRP-k vételekor ezeket a kényelmetlenségeket kerülheti el a fogyasztó, és könnyebbé válik a szervezet támogatása az extra anyagokkal.

  • Az MRP olyan keveréke a tápanyagoknak, amely készítése során figyeltünk a megfelelő arányra és minőségre
  • Az MRP teljes értékű élelmiszer fehérjékkel és mikro-proteinekkel, amik optimalizált energiértéküknek köszönhetően megkönnyítik a test „összetevőinek” kontrollálását, akár izomzatfejlesztés, akár testsúlycsökkentő diéta során
  • A tasakos kiszerelés gyors elkészítést tesz lehetővé bárhol és bármikor

Egy igazi MRP úgynevezett „tápanyag tömörítő” szavakkal jellemezhető. Ez azt jelenti, hogy egy autentikus MRP olyan kalóriaforrás, amely nemcsak energiai, hanem biológiai és egészségi értékkel is bír.

Egy jó MRP kalóriamennyiségének fele legmagasabb minőségű fehérjéből ered. Ezek a test fontos alkotóelemei. Az izomzat növeléséhez szükség van fehérjékre, amik az izomrostokat építik fel. Emellett szükség van a zsírszövet mennyiségének csökkentésére, amikben a fehérjékből létrejövő molekulák működnek közre az elraktározott zsír bontásában. A fehérje közvetlenül nem tudja bontani a zsírszöveteket, de serkenti az izomnövekedést, segítve ezzel a súlycsökkenést.

Az MRP-k fehérjéinek többsége tejsavó eredetű. Az izolált, koncentrált és hidrolizált fehérjék nemcsak izomzatot fejlesztenek és regenerálják a szervezetet, és egyes negatív hatásoktól is megvédik, a kísérletek során bizonyos állatok életét 60 %-kal meghosszabbították. A fennmaradó proteinek miceláris kazein, tojás-albumin, glutamát-peptid és szabad aminosavak egyes fajtái-glutamin, taurin és BCAA. Ez a fajta összetétel szabályozza a fehérje adszorpciót és lehetővé teszi hosszú távú szállításukat az izomfejlesztéshez és a zsírcsökkentéshez. Egy jó MRP-ben az energia egy része koncentrált szénhidrát. Ezek lassan bomlanak, ami miatt nem épülnek be az elraktározott zsírba, de az izmokba eljutnak, ahol munkára és fehérje-építésre foghatók. Ezen felül ideális összetevőket tartalmaz a baktériumflóra számára vitaminok és immunrendszert erősítő elemek bejuttatásával. Egy igazi MRP-ben minden zsírból származó fehérje „közepes láncú zsírsav” (MCT), konjugált linolsav izomer (CLA) és lecitin. Az MCT nem raktározódik a zsírszövetben, hanem az izmokban bomlik el és közben energiát biztosít az erőkifejtéshez és a fehérje szintézishez. Továbbá megvédi az emésztésben részt vevő cellákat az abnormális hatásoktól.

A CLA nemcsak hogy ne járul hozzá a zsír növekedéséhez, hanem könnyíti a raktározott zsír bontását. Ezentúl a CLA is véd az abnormális hatásoktól és segíti a kardiovaszkuláris rendszer helyes működését. A lecitinek biológiai membránok és az idegrendszer számára fontos elemeket tartalmaznak, erősítik az izomrostok kötéseit és a raktározott zsír égetésének hatékonyságát. Erős antioxidáns jelenséget produkálnak, védik a rostokat a káros hatásoktól és támogatják a mentális és kardiovaszkuláris funkciókat. Egy jó MRP tartalmazza mindazon vitaminokat és ásványi anyagokat, amik legértékesebb tápanyag forrásaink, közreműködnek az izomtömeg fejlesztésben és zsírcsökkentésben. Egy valódi MRP minden ásványi anyaga celat, egy speciális fehérjékhez kapcsolódó elem, ami könnyen beépül a szervezetbe és túladagolás veszélye nélkül vesz rész a folyamatokban.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények