Iso MRP (2,25 kg)

 
Nutrabolics Iso MRP 2,25 kg
Ár: 19 500 Ft
Egységár: 8 666,67 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Nutrabolics Iso MRP

Az ISO-MRP a világ létező legerőteljesebb étrendkiegészítő készítménye.

A termék mögött meghúzódó tudomány:

Az ISO-MRP kulcs az izomtömeg növeléséhez, mivel serkenti az anabolikus folyamatokat és a fehérje-szintézist, valamint ezzel egyidőben gátolja az izomszövet lebontását. Az ISO-MRP igazi áttörés a étrendkiegészítők körében, többek között a benne található 36 grammnyi folyamatos - 5-fázisos- felszabadulású fehérjeösszetevőnek köszönhetően. Ezen fehérjék az alábbiak: Ultra magas D. H. Széles speltrumú savó-fehérje hidrolizátum, keresztáramlással mikrofiltrált savófehérje kivonat, denaturálatlan micelláris kazein, tejfehérje agglomerátum, valamint részlegesen mikrofiltrált savófehérje. Az ISO-MRP ezen összetevőin végzett kutatások bizonyították, hogy ezek a fehérjék jelentősen fokozzák az izomtömeg és izomerő növekedését.

Az ISO-MRP továbbá az olyan fontos fehérjék kiváló forrása, mint a glutamin, a leucin, az izo-leucin, a valin és a glicin. Az aminosav összetétel befolyásolni látszik az izomfehérjék edzés előtti- és utáni egyensúlyának alakulását, valamint a teljes izomfehérje-szintézis mértékét is. Ez elsősorban az esszenciális aminosavakra igaz.

Az ISO-MRP nem csak a legfeljettebb aminosavakból álló -az izmok tömegének növekedéséhez szükséges- fehérjekészítmény. Klinikailag bizonyított, hogy a nap során fenntartja a magas vércukor-értékeket, fokozza a metabolizmust és serkenti az edzések után a glikogén raktárak feltöltését. Az ISO-MRP tartalmaz 25 gramm magas rosttartalmú, alakformáló szénhidrát keveréket, mely lassan felszabaduló szerves szénhidrátokat biztosít a szervezet számára. Ez a keverék nélkülözhetetlen az egész napos izomépítéshez, a vércukorszint egyensúlyban tartásához, a fehérjeszintézishez és a zsírégetéshez. A nap folyamán, -valamint a megerőltető edzések előtt és után- a szervezet elsődleges üzemanyaga a vérben keringő glükóz és annak raktározott formája, a glikogén. (Ennek feltétele az izmok és a máj glikogén raktárainak feltöltöttsége). Ebből következik, hogy az izomtömeg megtartásához, az izomszövet lebontásának megakadájozásához és a fehérjeszintézis fenntartásához elengedhetetlen egy megfelelő összetételű szénhidrát keverék. Az ISO-MRP egy forradalmian újfajta étrendkiegészítő por, mert a szerves szénhidrát összetevők mellett 6 gramm étkezési rostot is tartalmaz. Ezt a fejlett izomépítő készítményt a SuperFats metabolikus zsírsav komplex-szel kombinálva az izmokat olyan egészséges zsírokhoz juttatjuk, melyek a metabolizmus fokozásához, az izomtömeg növekedéséhez és a test zsírtartalmának csökkenéséhez szükséges. Ilyet korábban még egy étrenkiegészítőnél sem láthattunk! Tehát nem csak egy jóízű porról van szó mely tele van fehérjékkel, szénhidrátokkal és esszenciális zsírokkal, hanem egy olyan szerről, mely biztosítja a sovány és izmos testalkathoz szükséges izomépítő alapanyagokat.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények