Marokerősítő Deluxe változtatható terheléssel (db)

 / 4.6 22 vélemény
Spartan Marokerősítő Deluxe változtatható terheléssel db
Ár: 2 760 Ft
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Marokerősítő Deluxe változtatható terheléssel

Állítható erősségű marokerősítő (10-40 kg). Ideális a kéz és az alkar erősítésére. Kényelmes fogás.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2017-03-18
A jelenlegi szorításom 62 ,amire a kis BMIs mérő azt írja ki hogy strong ,de nekem ez nagyon kevés ,ezzel a termékkel tudom növelni az erejét ,akkor is ha ez csak 40-ig állítható ,ami alacsonyabb mint az alap szorításom?

válasz
2017-03-20
Szia!

Ha csak logikusan nézzük, hogy most 62 a szorítás ez pedig 40 max akkor fejlődni nyilván ettől nem fogsz különösebben.

Vevővélemények

Jó cucc
2015-07-21
Tetszik, jól használható. A kollégáim is kipróbálták és azóta rendszeresen használják. Az erőssége mindenkinek jól testreszabható. Szépen erősíti a fogásod, a jó hátazást is elősegíti. Csak egy darabot vettem belőle, de jobb egyszere kettőt nyomkodni, ezért veszek még egyet.
Tartós marokerősítő
2015-07-22
Legalább három fajta hasonló kivitelű marokerősítőt használtam eddig, nekem a vezetés közbeni holtidők (dugóban araszolás, monoton pályaszakasz) kitöltésére ez egy tökéletes eszköz, legalább a szorítás-alkar is fejlődik kicsit így. Tapasztalatom szerint általában negyed-fél év alatt a rugó a maximum terhelés melletti lassú préselések és visszaengedések után egyszer csak nagy pattanás kíséretében eltörik. Valószínű hogy ennél a terméknél is be fog ez következni, de tartósságban eddig messze ez a legjobb.
Szuper!
2015-08-10
Pár hónapja már használom ezt a terméket. Nekem nagyon tetszik. Kiváló a fogása és változtatható az ellenállás is rajta. Úgy érzem, hogy erősödött a fogásom is. Elégedett vagyok vele.
Nem hittem, hogy ennyire jó!
2015-11-20
Nagyon ajánlom mindenkinek aki erősíteni akarja a markát. Még csak két hete kezdtem el használni 20kg-on de már most nagyon óvatosan kell kezet fognom mással. Na és persze a vasakat is magabiztosabban megtudom fogni. Amióta használom azóta jobban mennek az edzések. Nagyon jó a hatása. Jó érezni az erőt a markomban! Nagyon megéri az árát!
Hasznos eszköz!
2017-01-15
Mióta megrendeltem rendesen átdolgoztatja az alkarom olyan részét amelyet nehezebben lehet pl a csukló környéke. A szorításom is javult érzem az emeléseknél és a kitolásoknál is. Mikor kezet fogok akkor oda kell figyeljek mert képes vagyok néha túlzottabban is szorítani a terméknek köszönhetően. Unalmas időkre is alkalmas mivel nem kíván semmi megerőltetést szinte!
Fajin cucc.
2017-01-20
Kis és nagyobb fokozatban is szoktam használni heti 2-szer. 2 hónapja rendeltem és eddig teljesen hibátlanul működik. Elég nehéz a max szint is. Nagyon megéri ez a cucc. Azt hittem olcsó húsnak híg a leve, de ebben az esetben ez nem igaz. Ajánlom!