Liver Support (80 kap.)

 / 4.7 16 vélemény
Scitec Nutrition Liver Support 80 kap.
Ár: 3 390 Ft
Egységár: 42,38 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Scitec Essentials - Liver Support

Máriatövis kivonat

A LIVER SUPPORT a közismert gyógynövény, a Máriatövis (Silybum marianum) kivonatát tartalmazza, ami a májfunkció támogatására hagyományosan használt szilimarin forrása.

Használati utasítás:

Napi 1 lágy gélkapszula bevétele javasolt lehetőleg étkezés során. A termék használata az egészséges és kiegyensúlyozott étkezés részeként, nem pedig annak helyettesítésére szolgál.

Figyelmeztetés: Várandós vagy szoptató anyák, illetve bármilyen gyógyszeres kezelés alatt állók a termék használata előtt kérjék ki orvosuk véleményét. Parlagfű- vagy százszorszép-allergia esetén alkalmazása kerülendő. Kedvezőtlen mellékhatások jelentkezése esetén használatát meg kell szakítani és orvoshoz kell fordulni. 18 éven aluli személyeknek alkalmazása nem javallt.

Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2019-08-15
Sziasztok!
Az előző kérdéshez kapcsolódóan. Ha turmix az első étkezés, akkor mennyi idő míg felszívódik, mikor kezdhető a szilárd kaja?
Kösz a választ előre is.

válasz
2019-08-15
Szia!

Turmix után 30 perccel már ehetsz, persze attól is függ, milyen turmix (a tejsavó hidrolizátum a leggyorsabban felszívódó, a kazein a leglassabban), illetve hogy vízzel, vagy tejjel iszod. De ezt neked kell érezned egyébként, és érezni is fogod, "mikor vagy kész" a kajára: figyelj a tested jelzéseire, ez alapszabály.

Vevővélemények

Szedjétek...
2016-03-02
Eddig is használtam májvédő tablettát, ezután is fogok. A mai világban, ahol még a legtisztább étkezésbe is bele-bele kerülnek pl. a permetezett gyümölcs által különféle vegyszerek, a májnak igencsak fontos szerepe van. Így, ha tehetem kímélem és védem. Erre ez a tabletta tökéletesen alkalmas. Naponta egyet szoktam bevenni, az esti túró-casein kombóval, majd alszom. Amióta szerem a vérképem és a röntgen alapján a májam teljesen rendbe jött. Tehát, nem kidobott pénz a vásárlása!