Liver Support (80 kap.)

 / 4.7 16 vélemény
Scitec Nutrition Liver Support 80 kap.
Ár: 3 315 Ft
3 490 Ft
Megtakarítás:175 Ft 5%
Egységár: 41,44 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Scitec Essentials - Liver Support

Máriatövis kivonat

A LIVER SUPPORT a közismert gyógynövény, a Máriatövis (Silybum marianum) kivonatát tartalmazza, ami a májfunkció támogatására hagyományosan használt szilimarin forrása.

Használati utasítás:

Napi 1 lágy gélkapszula bevétele javasolt lehetőleg étkezés során. A termék használata az egészséges és kiegyensúlyozott étkezés részeként, nem pedig annak helyettesítésére szolgál.

Figyelmeztetés: Várandós vagy szoptató anyák, illetve bármilyen gyógyszeres kezelés alatt állók a termék használata előtt kérjék ki orvosuk véleményét. Parlagfű- vagy százszorszép-allergia esetén alkalmazása kerülendő. Kedvezőtlen mellékhatások jelentkezése esetén használatát meg kell szakítani és orvoshoz kell fordulni. 18 éven aluli személyeknek alkalmazása nem javallt.

Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2020-04-01
Sziasztok!
Próbáltam minél több infóhoz jutni IF kapcsán, a ti cikketeket Nagyon hasznosnak találtam, Viszont az számomra Nem tiszta, hogy a feeding idöszakban ugyanúgy figyelnem kell a kcal bevitelre( kcal deficitre), mint egy általános diéta soran? Eddig is ofafigyeltem arra, hogy mit, mennyit, mikor eszek (napi 5-6etkezes, kis adagok stb) Es sulyzos edzesek, cardioval színezve. Most hogy itt a karantén, jutottam el oda, hogy szívesen megneznem, hogy a testem hogy reagal erre. Viszont vannak félelmeim, hogy elrontom a mostani formám. S a cél Nem az lenne, hanem, hogy mivel az itthoni mozgassal Nem tudok annyi kcal égetni, mint a teremben, szeretném megtartani a format Es 3-4 Kg-tol megszabadulni. Szóval a 8órában azt kell ennem, Amit eddig ettem vagy mi a “szabály” IF esetén. Köszönöm a választ elöre is.

válasz
2020-04-03
Szia!

Nem! Van annyira hatékony az a 16 órás koplalás, hogy ha már azt megcsináltad, ne kelljen még arra is figyelni, hogy mennyit eszel az étkezési időszakban. A legjobb lenne hallgatni a testedre, és akkor enni ha éhes vagy, odafigyelve azért arra, hogy ne edd túl magad. Értelemszerűen érdemes jó étrendet követned IF esetében is, mert sz*rból ugye nem tudunk várat építeni :) De mennyiségi korlátozás ne legyen 8 óra alatt úgysem fogsz tudni annyi enni, hogy az sok legyen. A legjobb tanács: kezd bele mindenképp, mérd a súlyod, és ha valami nem okés, tudsz változtatni rajta.

Vevővélemények

Szedjétek...
2016-03-02
Eddig is használtam májvédő tablettát, ezután is fogok. A mai világban, ahol még a legtisztább étkezésbe is bele-bele kerülnek pl. a permetezett gyümölcs által különféle vegyszerek, a májnak igencsak fontos szerepe van. Így, ha tehetem kímélem és védem. Erre ez a tabletta tökéletesen alkalmas. Naponta egyet szoktam bevenni, az esti túró-casein kombóval, majd alszom. Amióta szerem a vérképem és a röntgen alapján a májam teljesen rendbe jött. Tehát, nem kidobott pénz a vásárlása!