100% Beef Protein (0,9 kg)

 / 3.2 11 vélemény
Nutrend 100% Beef Protein 0,9 kg
Ár: 7 990 Ft
11 780 Ft
Megtakarítás:3 790 Ft 32%
Egységár: 8 877,78 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

100% Beef Protein 900g

HYDROBEEF™ - kiváló minőségű marhahús fehérje hidrolizátum

Nutrend 100% Beef Protein 100%-ban hidrolizált HYDRObeef komponensű marhahús fehérje. Ez az egyedülálló formula a legújabb technológia és az innovatív fejlesztés eredménye, hozzáadott kreatin és AAKG alalpanyagokkal lehetővé teszi a minőségi testtömeg növekedést.

A marhahús izomépítő erejét adja magasabb aminosav szintekkel, mint az összes többi proteinforrás, amit a táplálékkiegészítő ipar használ. Ezek a tejsavó, szója, tej és tojás. A marhahús fogyasztásának egyik előnye természetesen a magas kreatin tartalom. A marhahús az egyik legjobb természetes kreatin forrás. Tágítsuk ki még jobban a kreatin anabolikus aktiváló és sejttérfogat növelő hatását, a Nutrend 100% Beef Protein minden egyes adagja 20-szor több kreatint tartalmaz, mint a marhaszelet, hogy átitassa az izmaidat a robbanékony erő és növekedés kiváltása érdekében.

A Nutrend 100% Beef Protein terméket úgy tervezték, hogy:

  • a legjobb készítmény legyen profi sportolók számára, akik fokozott minőségi fehérje bevitelre számítanak.
  • a legmagasabb és legjobb biológiai értékű fehérjékből álljon.
  • 100% -osan hidrolizált marhahús fehérjét tartalmazzon
  • dúsítva legyen kreatinnal, AAKG-val, esszenciális aminosavak és emésztőenzimekkel - DIGEZIME™*.

*Digezyme® egy minőségi emésztőenzim komplex (proteáz, amiláz, lipáz, cellulóz és laktáz), a jobb emésztés és felszívódás érdekében.

Javasolt használat

  • Egy adag = 35 g.
  • Keverjünk el 35 g terméket 200 ml vízben.
  • A napi fehérje szükséglettől függően fogyasszon el 1-3 adagot étkezések között!
  • Maximum 3 adag naponta.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-04-15
Szia! A magas fehérje tartalma és kreatin tartalma miatt fogott meg ez a készítmény. Még az ára sem vészes. Most szeretném előszor kipróbálni, bár megosztottak a visszajelzések. Az lenne a kérdésem, hogy ezek tekintetében, edzés utáni fehérjének mennyire lenne megfelelő ez a termék? Előre is köszönöm a válaszod!

válasz
2017-04-18
Szia! Megfelelő. A visszajelzések pedig minden terméknél ugyanígy vannak; minden ember más. Ahogy írtad,most megéri kipróbálni, jó az ára.

Vevővélemények

Rendesen habzik..
2018-11-15
Ízre nem jó, csak magában nagyon habzik is, de zabpelyhet hozzáadva mint az álom, olyan finom és fel sem habzik. Összességében nem bántam meg, hogy erre esett a választásom, bátran ajánlom.