Carnivor (0,901 kg)

 / 5.0 4 vélemény
MuscleMeds Carnivor 0,901 kg
Ár: 12 990 Ft
Egységár: 14 417,31 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Carnivor

A TITKOS ÚJ MARHAHÚS PROTEIN TECHNOLÓGIA, AMIT KAI GREENE HASZNÁLT IZMAINAK FELPAKOLÁSÁRA ÉS A 2009-ES ARNOLD CLASSIC MEGNYERÉSÉRE!

Kai Green tesztalanyként szorosan együttműködik a MuscleMed kutatóival néhány kísérleti formula kifejlesztésén még az előtt, hogy azok elérhetőek lennének a nyilvánosság számára. A legújabb sikeres kísérlet forradalmasítani fogja az összes közül a legfontosabb testépítő tápanyagot a proteint. Amikor megvizsgálták Kai protein-bevitelét, a MuscleMed kutatói azt találták, hogy amikor marhahúst evett Kainak sokkal nagyobb volt az izomnövekedése, mint mikor tejsavó, vagy kazein kiegészítőket szedett. Egy pontnál Kai 3-4,5 kilogramm közötti marhahús mennyiséget fogyasztott naponta és nagyszerű növekedést ért el, de a marhahús evése ekkora mennyiségben gyomor és has problémákat okozott, valamint jobban megemelte Kai zsírbevitelét és koleszterin szintjét, mint amennyire a MuscleMed kutatói szerették volna. Ez váltotta ki a CARNIVOR fejlesztését, a világ első teljes mértékben marhahús protein izolátumát, ami kulcsfontosságú tényezőnek bizonyult abban, hogy Kai még több izmot pakolhasson magára és megszerezze az Arnold Classic Koronáját.

A Világ Első Marhahús Protein Izolátuma 350%-al Nagyobb Koncentrációjú, Mint a Marhasült és Nagyobb Koncentrációjú a Tejsavónál.

Egy új, fejlett kivonási, tisztítási, hidrolizáló és izoláló technológia használatával a CARNIVOR Biológiailag Megtervezett Marhahús Protein Izolátum a marhahús izomépítő erejét adja magasabb aminosav szintekkel, mint az összes többi proteinforrás, amit a kiegészítő-ipar hasznán: tejsavó, szója, tej és tojás. A CARNIVOR Marhahús Protein Izolátum ráadásul 350%-kal nagyobb koncentrációban tartalmaz izomépítő aminosavakat, mint a legjobb bélszínszelet. És nincs benne sem zsír, sem koleszterin.

Anabolikus Nitrogén Megtartás Technológia (ANRT) Újrahasznosítja az Aminosavakat és Minimalizálja az Ammóniát.

Az ANRT egy jelentős izomépítő áttörés a protein-kiegészítők területén. Miközben a protein kritikus fontosságú az izomnövekedésben, paradox módon, a megnövelt proteint fogyasztás csökkentheti a teljesítményt és az izomnövekedést, amennyiben a nitrogéntartalmú salakanyagok, mint az ammónia nem kerülnek újrahasznosításra az anabolikus szövetépítő folyamatokban, vagy nem kerülnek semlegesítésre. Az ANRT speciálisan arra lett tervezve, hogy lehetővé tegye az aminók újrahasznosítását az izomépítő folyamatokban, és megakadályozza a legyengítő hatású toxikus anyagok, mint az ammónia felhalmozódását. A Carnivorban lévő ANRT nitrogén-megtartó faktorai között megtalálhatók: GKG (Glutamine-alpha-ketoglutarate), OKG (Ornithine-alpha-ketoglutarate), AKG (alpha-ketoglutarate) and KIC (alpha-ketoisocaproate).

A Carnivor az egyetlen protein, ami ezzel a technológiával rendelkezi, amely képes az aminók újrahasznosítására az anabolikus izomépítő folyamatokban a megnövelt nitrogén-megtartás és a jobb növekedés és teljesítmény érdekében.

A Marhaszelet Kreatintartalmának 20-szorosa:

A marhahús fogyasztásának egyik előnye természetesen a magas kreatin tartalom. A marhahús az egyik legjobb természetes kreatinforrás. Tágítsuk ki még jobban a kreatin anabolikus aktiváló és sejttérfogat növelő hatását, a CARNIVOR minden egyes adagja 20-szor több kreatint tartalmaz, mint a marhaszelet, hogy átitassa az izmaidat a robbanékony erő és növekedés kiváltása érdekében.

Hozzáadott BCAA-kal a Megnövekedet Anabolikus és Anti-Katabolikus Hatás Érdekében.

Hogy még jobban megnöveljük a CARNIVOR anabolikus izomépítő hatását, további Szétágazó Láncú Aminosavakat adtunk a tiszta Marhahús Protein Izolátumhoz. A megnövelt BCAA szintek segítik a pozitív nitrogénegyensúly létrejöttét, növelik a proteinszintézist, csökkentik a katabolizmust, javítják az edzésteljesítményt és csökkentik az izomfáradást.

TÖMD MEG MAGAD CARNIVORRAL!

Adagolás:

Egy finom shake-hez keverj el 1-2 mérőkanállal (23-46g proteint tartalmaz) 2-4 deciliter hideg vízben. Fogyaszd naponta 1-3 alkalommal, vagy szükség szerint, hogy kielégítsd a proteinszükségletedet. A protein habozhat a keverés hatására.
Bármilyen testsúlycsökkentő program elkezdése előtt kérjen tanácsot kezelőorvosától. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálásra, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére, és nem helyettesíti a napi vegyes étrendet.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-06-26
Tisztelt Hozzáértők!

Kéréssel fordulok hozzátok. Tömeget szeretnék növelni, ki is találtam magamnak egy tervet, napi 4-5 étkezés mellett, heti 3-4 kondizással.

Ezeket szeretném szedni (a tejsavót nem bírja a szervezetem, ezért választottam a carnivort):


reggel:
Carnivor fehérje + szénhidrát + Biotek Cre-ATP

étkezések között: Scitec BCAA-Xpress

eddzés elött:
G-bomb 2.0 + amino + Biotek Cre-ATP

eddzés után:
Carnivor fehérje + szénhidrát


Az lenne a kérdésem,hogy ez igy jó-e, illetve, hogy milyen aminot és szénhidrátot ajánlanátok? Mivel egészitenétek ki, illetve mit csinálnátok másként?

Köszönöm,
Oliver


válasz
2018-02-05
Szia!

Tulajdonképpen jó ez így. Azonban az első adag Cre-ATP -t a reggeli Carnivor-szénhidrát étkezés előtt röviddel venném be pihenőnapokon. Edzésnapokon edzés előtt mehetne egy adag Cre-ATP, a G-Bomb 2.0 és a BCAA-Xpress , utóbbi kettő akár edzés közben is; edzés után a turmix mellé dupla adagban mehetne a Cre-ATP függetlenül attól, hogy a Carnivor is tartalmaz kreatint, így edzés után majdnem 5g-ot tudnál bevinni.

A Te koncepciódat követve szerintem ez így lenne rendben.

Viszont tömegelsz, ezért egy teljes spektrumú aminosav jobb választás lenne, mint a G-Bomb és a BCAA. Én az Amino Liquid 50 -et ajánlom, napi 3 adagot osztanék el étkezések között. A kreatin és a Carnivor maradhat a fentiek szerint, az edzés utáni Carnivor-hoz Builder szőlőcukrot vagy Carb-F -et kevernék legfeljebb 1g/tskg mennyiségben (mivel a súlyodat nem írtad meg, ennél pontosabbat sajnos nem tudok javasolni). A Carb-F-et vagy a szőlőcukrot kizárólag edzés után keverd a fehérjéhez. Reggel pedig lehetőleg zabbal vagy más jó minőségű szénhidráttal fogyaszd a fehérjét.

Ha multivitaminnal nem számoltál, akkor érdemes lenne minimum egy Mega Daily One Plus -ra beruházni még.

Vevővélemények

Fejlődés!
2017-12-14
Valóban az eddigi legjobb marhafehérje amit próbáltam! Oldódása nem túl jó de, ha hagyod pár percre pihenni miután felráztad nem lesz darabos! Csokis íz hibátlan a mogyoróvajas pedig közepes de iható. Tömegelés mellé fogyasztottam és sokat segített! Nagyon felhabzik és minimálisan puffadtam tőle de hamar elmúlik és nincs nagy gáz sem.. :)