Maca Full Spectrum (90 kap.)

 / 3.2 6 vélemény
VitaKing Maca Full Spectrum 90 kap.
Ár: 2 945 Ft
3 680 Ft
Megtakarítás:735 Ft 20%
Egységár: 32,72 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Maca Full Spectrum

Superfood, avagy szuperétel. Így jellemzik a Maca-t, nem véletlenül. Számos vitamin és ásványi anyag gazdag forrása. Még ismertebb azonban a hormonháztartásra gyakorolt állítólagos hatása. Nőknél és férfiaknál egyaránt áldásos hatása van, és ami a legjobb: ez nem gyógyszer, így folyamatosan alkalmazható. Azonban fontos szem előtt tartani két dolgot. Tekintve hogy étel, a Maca szedése a megfelelő mennyiségben vezet eredményre. 500 mg-os kapszulák esetében ez napi 4-6 kapszulát is jelenthet. Emellett ne várjunk azonnali hatást. A folyamatos szedéssel lehet elérni, hogy a Maca képes legyen tenni a dolgát.

A Maca segítségével tehát egy biztonságos, hatásos, és nem toxikus módját választhatod szexuális teljesítőképességed javítására.

A Maca Full Spectrum szedése

Szedj napi 4-6 kapszula Maca-t a legjobb eredmény érdekében, étkezéssel együtt. A napi adagot szedheted elosztva, de egyszerre is, egy időpontban.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

máshogy hat mint ahogy gondoltam
2018-05-22
Amióta szedem, több lett az energiám, de ezt úgy értem el, hogy még többet alszom. Azt viszont nyugodtabban, egyenletesebben. Eredetileg azért kezdtem el szedni, hogy frissebb legyek, és ne kezdjek el már este 8-kor kornyadozni. Hát ezt nem értem el vele, mert így is hamar el kell aludnom, de nap közben hasznos, hogy nem jön rám a fáradtság.