MACA 500 mg (60 kap.)

 / 4.8 23 vélemény
Swanson MACA 500 mg 60 kap.
Ár: 3 240 Ft
Egységár: 54,00 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Swanson MACA 500 mg

A Maca a Lepidium Meyenii növény összemorzsolt gyökere. Segítheti az egészséges energiaszint megtartását és évezredeken át az inkák szuperétele volt.

A macagumót a perui őslakosok már régóta igen értékes növényként tartják becsben. A benne található számtalan ásványi anyag, vitamin és a magas energiatartalmú szénhidrátok megújítják, felfrissítik, új életerővel töltik fel a szervezetet. Úgy gondolják, hogy javítja a szellemi teljesítményt, ezért "perui ginszengnek" is szokás nevezni. A férfiak ezenkívül azonban más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik...

A Maca Gyökér egy zöldség, mely vadon nő az Andok lejtőin, és már évezredek óta használják. A gumó a perui lakosság számára hasonló értékű tápláló növény, mint a rizs, a búza, a kukorica vagy a bab a más kontinensen élok számára.A maca azonban nemcsak magas szénhidrát tartalmáért nagyra értékelt élelmiszer, hanem egyéb összetevőinek köszönhetően sok bajra gyógyírként is szolgál.

A növényben különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrát, fehérje, esszenciális zsírsav található. Fő hatóanyagai azonban az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fitoszteroidok csoportjába tartoznak.

A maca növény, mint természetes erősítőszer, azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük.

Adagolás

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-07-01
Sziasztok!
Kapható lesz még a termék, vagy nem érdemes várni rá, s keressek inkább másik gyártótól hasonló terméket?
Köszi!

válasz
2018-02-05
Szia!

A Vitakingnek van ugyan ez: Maca Full Spectrum . A Swanson már valószínűleg nem lesz.

Vevővélemények

Bevált
2015-06-24
Kerestem valami különlegességet, ami fizikailag és szellemileg is feldob. Gondoltam ez jó lehet és azt kell mondjam bejött, amit vártam. Jobban alszom, frissebben ébredek és fickósabb is vagyok. Az adagolás eseti nálam, 4 a minimum, de nem ritka a 6-8 szem sem. Nekem abszolút bevált!
A legjobb!
2018-03-12
50 felett kell egy kis rásegítés az energia szintre. Ezért sok kiegészítőt kipróbáltam, macából is teszteltem több gyártó termékét is. A legtöbb nálam hatástalan volt illetve nem hozta a várt hatást. Viszont a Swanson Maca magasan az elvárásaim felett teljesített. Nem csak az energiám lett több hanem koncentrálni is jobban tudok valamint a libidómra is pozitív hatással van. Egyetlen hátránya, hogy nem rendelhető folyamatosan. Mindenkinek ajánlom kipróbálni, 50 felett kötelezővé tenném! :)