Macatron (108 kap.)

 / 4.0 30 vélemény
Scitec Nutrition Macatron 108 kap.
Ár: 7 590 Ft
Egységár: 70,28 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

MACATRON

Hardcore tesztoszteron és ösztrogén optimalizáló: MACA, Testofen®, DAA tesztoszteron komplex

A MACATRON egy rendkívül kifinomult, összetett tesztoszteron, ösztrogén és libidó optimalizálást támogató mátrix 13 gondosan válogatott, erős hatóanyaggal. A DAA (D-aszpartát) és a gyógynövényi összetevők – köztük a MACA – mellett fontos vitaminokat és ásványi anyagokat is biztosít. A MACA-t hagyományosan afrodiziákumként használják. Ez a gyökér legendás vágyfokozó hatásáról!

A Testofen® egy görögszéna kivonat legalább 50%-os Fenuside™ tartalommal. A görögszéna egy jól ismert, sokoldalú gyógynövény, amely több mint 100-féle növényi hatóanyagot tartalmaz, beleértve a Furostanol szaponinokat és szteroid szaponinokat. A görögszénát több területen is alkalmazzák. A Testofen® kimutathatóan növeli a szexuális vágyat, emellett segít fenntartani a szexuális egészséget, illetve az izomtömeget. A szaponin glikozidok azon csoportját, amelyre a Testofen®-t standardizálják, Fenuside™-nak hívják.

MAX CHARLES, Team Scitec

MAX CHARLES
IFBB PRO, 2014 New York Pro 5. hely, 2014 Tampa Pro 4. hely
Team Scitec

A MACATRON tartalmaz bórt és a flavonoid quercetint is, amely segít meggátolni a tesztoszteron ösztrogénné alakulását. Ugyanezt teszi a mangosztán is. A csalán-lignánok hozzájárulhatnak a nemihormon-kötő globulin (SHBG) tesztoszteronhoz való kötődésének csökkentéséhez, amely segítséget jelenthet abban, hogy több szabad tesztoszteron álljon rendelkezésre, ami a tesztoszteron aktív formája a szervezetben. A csalángyökér kivonatot fűrészpálmával együtt a legjobb használni!

A B5-vitamin közreműködik a szteroid hormonok, a D-vitamin és egyes idegingerület átvivő anyagok megfelelő szintézisében és anyagcseréjében. A B6-vitamin szerepet játszik a hormonális folyamatok szabályozásában és hozzájárul a fáradtság és a kimerültség mérsékléséhez. A D-vitamin hozzájárul az izmok normál működéséhez és szerepet játszik a normális sejtosztódás folyamatában. A cink hozzájárul az optimális termékenységhez és szaporodáshoz és a normál tesztoszteronszint fenntartásához a vérben.*

A MACATRON jól kombinálható egykomponensű Tribulus termékekkel!

*Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat

Vegyen be naponta 4 kapszulát (2 kapszulát a reggeli és 2 kapszulát az esti étkezéssel).

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-03-11
A Macatron és T/GH kombinálható-e és ha igen akkor hogyan?

válasz
2018-02-05
Szia!

Kombinálható.
Macatron 2 kapszulát a reggeli és 2 kapszulát az esti étkezéssel. TGH -t pedig közvetlen lefekvés előtt.

Vevővélemények

2019-01-18
36 éves vagyok és 1-2 hét után már éreztem valami kis pozitív változást, de igazából nem tudtam ennek köszönhető-e. Kb 1 hónap után az edzéseim hasonlóak voltak mint a huszas éveim elején. 18 éve végzek súlyzós edzéseket, van összehasonlítási alapom. A fáradtság sokkal később jelentkezik, egy kemény lábedzés után 3-4 napig minden mozdulat nehezemre esett, de most 1-2 nap és regenerálódom. Régebben (5-6 éve) többször próbáltam a tribulust, igazából semmilyen változást nem tapasztaltam tőle, igaz fiatalabb voltam még akkor. Az izmaim sokkal feszesebbek, ezáltal az edzésen motiváltabb, energikusabb vagyok és ez egyértelmű, hogy ennek köszönhető. 1 hónap elteltével annyira megdobott, hogy ezen felbuzdulva már 2*3 szemet szedek belőle. Már 1.5 hónapja használom és mondhatom, hogy ez most abszolút megérte kipróbálnom, és nem gondoltam volna, hogy ennyire hatásos lesz. Ezek után biztos, hogy fogom még használni a továbbiakban is, de szerintem 32-33 éves kortól biztos, hogy abszolút pozitív változást lehet tapasztalni tőle. Ja a libidóról nem is beszélve!! :)