CarniTech Liquid (0,473 lit.)

 / 5.0 3 vélemény
Universal Nutrition CarniTech Liquid 0,473 lit.
Ár: 8 105 Ft
Egységár: 17 135,31 Ft/lit.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Carni Tech Liquid

A CarniTech természetes zsírégető lipothermikus komplex tápanyag, mely tartalmaz USP besorolású L-Carnitin-t. De ami kiemeli a CarniTech minden más karnitin tartalmú termék közül az, hogy szintén tartalmaz olyan a karnitin hatását fokozó segéd tápanyagokat, mint a guarana, ginseng, zöld tea, glicerol és a fűz kéreg.

Felhasználási javaslat:

Fogyassz 2-4 evőkanállal naponta, 30-60 perccel edzés előtt.


A régebbi disztribútor magyar katalógusából:

A Carni Tech az Universal leghatásosabb L-karnitin készítménye. A folyékony forma biztosítja a leggyorsabb és legjobb felszívódást, így a készítmény szint közvetlenül edzés vagy verseny előtt lehet használni. A hozzáadott adalékanyagok közül a ginseng az egyik legismertebb természetes növényi erő- és kitartásnövelő kivonat, míg a zöld tea és fehérfűzfakéreg a tejsavképződést gátolják, kitolva ezzel is a fáradási határt. A készítmény jól bevált atlétáknál is, különösen a hosszabb távokon versenyzőknél. Zsírégető hatását legjobban a reggel éhgyomorra végzett aerob edzések (futás, kerékpározás, úszás, stb.) előtt használva fejti ki.

Adagolás:
Napi 10 ml (kb. 2 evőkanállal) étkezések között és edzés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-09-03
Kedves Mod,

Tanácsodat kérem a jelenleg használt tápkiegeket illetően, azzal a megjegyzéssel, hogy január óta 17 kilót adtam le, szépen szálkásodom, a leghangsúlyosabb a még leadandó kb. 10 kg esetében a mell és a has+derék+csípő, de természetesen teljes spektrumú edzéstervet követek.
Heti két edzés+1 kardio a rendszeres és otthoni edzések mell +váll+hasra.
Amit most tolok – úgy, hogy az étrend teljesen rendben, még csaló nap és kaja sincs-:
Reggel:
gold standard ON fehérje
multi pro+D3+C vitamin
wod omega 3/flax
scitec hiper carnitin
revex16+ leanboss
arthroxon/wod crusher

Délután:
(Gyúrás előtt F2 karnitin és alatta BCAA+glutamin ital http://absolute-live.hu/absolute-live/other_sport_drinks/blackc-elderf)
gold standard ON
lean boss+revex16 ( a szünet alatt XS super fat-et kezdtem pár napja és beszereztem egy fat transportert is)
HMB+CLA scitec
Glutamin+BCAA kapszula scitec
alkalmanként scitec Fibers & Enzymes Rx

Lefekvés előtt
Gold standard casein (vannak fenntartásaim, hogy kell-e ez estére, vagy elég lenne a gold standard fehérje ide is..)

Tervezek még beiktatni az előírás szerinti Liquid Carni-X 100.000-t és venni egy Platinum hydrowheyt edzés utánra (meg reggelihez) (látom, megoszlanak a vélemények a platinumról (külföldi oldalakon istenítik, a legjobbnak tartják), de mindenből szeretném a legjobbat használni, ha már komolyan csinálom és az anyagiak itt nem kérdés/másodlagos szempont-ebben kérném szíves megerősítésedet-véleményedet.)
Ps. kíváncsiságból rendeltem pár mintát a nagyon közkedvelt 100%WPP-ből, de nálam az ON szintjét nem éri el, sokkal jobbnak érzem ez utóbbit.

Mit gondolsz, rendben van ez és így?

A cél továbbra is a szálkásítás, az jelenlegi életforma fenntartása, és a 196 cm mellé 100 kg-s versenysúly elérése és fenntartása.

Szíves visszajelzésedet köszönöm.

válasz
2018-02-05
Szia!

Ezt nagyon profin összeállítottad. Semmi baj, sokaknak túl édes a 100% Whey Protein Professional, ilyen esetben tényleg jobb választás az 100% Whey Protein Gold Standard, bár azért van a 100%WPP-nek egy kevésbé ízesített verziója, a 100% Whey Protein Professional Lightly Sweetened ezzel tehetnél még egy próbát. A Platinum Hydro Whey-t szintén jó ötletnek tartom, ez még az ON-nél is jobb választás lenne. Jót tenne még egy harmadik edzés is a héten. Mi azt valljuk, hogy egy izomcsoportot optimális esetben csak egyszer kellene megedzeni egy héten, illetve ha valami nagyon le van maradva, azt lehet kétszer is edzeni. Annyi még, hogy a HMB-t én hozzáraknám a lefekvés előtti turmixhoz.

Vevővélemények

Véleményem szerint az egyik legjobb
2014-10-18
Egyszerűen tökéletes. Véleményem szerint az egyik legjobb, ha nem a legjobb zsírégető hosszú évek óta a piacon. Anélkül, hogy leszólnék pár olyan konkrét terméket, amiket már kipróbáltam és sz..t sem értek, a Carni-Tech messze kiemelkedik a hatékonyságával. Ténylegesen kitolja a fáradási határt és szó szerint leolvasztja a zsírt. Edzés előtt és után 2-2 evőkanállal, pihenő napokon 1-1 evőkanállal használok belőle. Legutóbb, amikor ezt használtam, több 10 kg-t fogytam tőle pár hónap leforgása alatt. Mindenkinek csak AJÁNLANI tudom!!!