Liquid L-Carnitine (0,355 lit.)

 
Optimum Nutrition Liquid L-Carnitine 0,355 lit.
Ár: 4 470 Ft
Egységár: 12 591,55 Ft/lit.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Liquid L-Carnitine

Segít elszállítani az izmokhoz a zsírt, hogy aztán az izmok energiaként elégessék!

Az L-karnitin egy fontos aminosav, ami segít elszállítani a zsírt az izmokba, hogy ott energiaként elégjen. Azzal, hogy elősegíti a testzsír jobb felhasználását, segíti a fogyást és a sportteljesítményt. A klinikai vizsgálatok is kimutatták, hogy az L-karnitin növeli a teljesítménysportokat űző sportolók teljesítményét. Az L-karnitin rendkívül fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri metabolizmusban és a súlykontrolban. Ha a szíved egészségének megóvása érdekében szeded, ha teljesítményed növelésére, ha fogyáshoz, az Optimum Nutrition L-Carnitine-jével garantáltan a legjobb minőséget kapod.

Javasolt használat:

Táplálék-kiegészítőként fogyassz 1 adagot (3 evőkanál) a folyékony L-Carninte-ből, vagy használd úgy, ahogy kezelőorvosod vagy táplálkozási tanácsadód javasolja. Használat előtt jól rázd fel. Ez a termék nem helyettesíti a napi vegyes étrendet.

Bármilyen testsúlycsökkentő program elkezdése előtt kérjen tanácsot kezelőorvosától. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálásra, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-06-14
Üdv
Ilyet hol lehet kapni és mennyibe kerül?

válasz
2018-02-05

Vevővélemények