Carnitargin Gold (10x25 ml)

 
Nutrend Carnitargin Gold 10x25 ml
Ár: 3 490 Ft
Egységár: 349,00 Ft/xml
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Carnitargin Gold

Gyorsan felszívódó és hasznosuló fiolás kiszerelésű termék, melyben az összetevők úgy lettek gondosan kiválogatva, hogy azok egymás hatását kölcsönösen erősítsék és egyszerre energizálják a szervezetet és eredményesen égessék el a tárolt zsírokat.

Alkalmazás:

Zsírégetésre és testsúly csökkentésre. Teljesítmény fokozásra. A szervezet stimulálására. A regeneráló és vitalizáló folyamatok felgyorsítására.

Javasolt használat:

A legjobb hatás érdekében (zsírégetésre, testsúly csökkentésre, sportolóknak) fogyassza el 2x1 fiola tartalmát a nap folyamán: az első fiola tartalmát reggel éhgyomorra, a második fiola tartalmát 30 perccel az edzés előtt! Soha ne fogyasszon napi 2 fiola tartalmánál többet! 15 éves kor felett napi ½-1 fiola tartalmának fogyasztása javasolt.


Korábbi katalógus leírása:

Folyékony karnitin, arginin, HCA, C- és B6 vitamin tartalmú zsírégető formula

A zsírpárnákból felszabadult zsírsavak szállítása és elégetése a mitokondriumokban az úgynevezett karnitin szállító rendszer segítségével történhet csak meg. A karnitin segítzi a normál szívműködést, megakadályozza tejsav felhalmozódását az izmokban, javítja azok oxigénellátását, így növeli az állóképességet és késlelteti a fáradtságot. Segíti a zsírégetést, munkavégzés (edzés) előtt beszedve annak hatékonyságát fokozza.
A HCA kutatások által bizonyítottan képes a test zsírégető enzimeinek aktivitását növelni, ami által a szénhidrátok zsírrá történö átalakulása nehezebbé válik. Pontosabban fogalmazva a HCA megakadályozza egy bizonyos enzim, az ATP-citrát-liáz munkáját, mely a szénhidrátok zsírrá való alakításáért felelős. Ezáltal a test saját zsírégető képessége felgyorsul, fogyás vagy szálkásodás következik be. A fogyás időtartama alatt kalória-fogyasztásunkat lecsökkentjük, melyre válaszul testünk az előbb említett enzim aktivitását fokozza, ami a szénhidrátok zsírrá alakítását segíti. Ez az állapot tapasztalható akkor, amikor a fogyókúrázó személy már minimálisra csökkentette kalóriabevitelét, fogyni azonban mégsem tud. Ekkor lép be a folyamatba hatásosan a HCA, mely visszafordítja ezt a nem kívánatos tendenciát és a fogyás folytatódik.
Az arginin, C- és B6-vitaminok segítik a szervezet munkáját a zsírégetésben, az edzésintenzitás fenntartásában és a regenerálódás során.

A Carnitargin Gold használatától vátható előnyös hatások

  • Segíti a zsírégetést
  • Meggátolja a zsír lerakódását
  • Étvágycsökkentő hatású
  • Segíti a diétát
  • Növeli a fizikai teljesítményt

Adagolás:

Átlagosan naponta 1 ampulla (10 ml) Carnitargin Gold, edzés előtt 30-30 perccel. Fokozott fizikai aktivitás esetén 3x1, maximum 2x2 ampulla elosztva a nap során, de edzés előtt egyet mindenképpen.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények