Carnilife 2000 (20x25 ml)

 
Nutrend Carnilife 2000 20x25 ml
Ár: 9 000 Ft
Egységár: 450,00 Ft/xml
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Carnilife 2000

A Nutrend Carnilife 2000 L-karnitin korszerű és hatékony megoldást jelent az alakformálásban. A folyékony formula olyan összetevőket tartalmaz, mely egymás hatását kölcsönösen erősítve valósítja meg a zsírégetést.

Az L-Karnitin az emberi szervezetben is előforduló összetevő, majdnem minden sejt tartalmazza. A zsírsavak anyagcseréjében játszik szerepet azáltal, hogy azokat az izomsejtekbe szállítja, ahol azok energiaként hasznosulnak. A tudományos kísérletek azt igazolták, hogy az L-Karnitin megléte nélkül egyáltalán nem valósul meg zsírégetés! Az, hogy a zsírsavak energiává alakulnak, még csak fele a sikeres zsírégető folyamatnak, a megtermelt energiát jól kell hasznosítani, ebben játszik nélkülözhetetlen szerepet a Q10 koenzim.

Q10 egy természetes anyagcsere gyorsító, mely képes arra, hogy a zsírsavakból és a szervezetbe jutó szénhidrátokból energiát nyerjen. Röviden úgy fogalmazhatnánk, hogy az L-Karnitin az izomsejtekben képez energiát a zsírsavakból, a Q10 pedig segíti az energia helyes hasznosulását. A Q10 egy erős, zsírban oldódó antioxidáns, mely eredményesen veszi fel a harcot a szabad gyökök ellen, melyek öregítik a sejteket. Ugyanakkor a Q10 koenzim összetevőnek van energizáló hatása is, részt vesz az ATP képzésében. Nem kevésbé fontos erénye, hogy megőrzi a szív és a központi idegrendszer egészségét és a vérnyomást is szabályozza.

A B5 és B6 vitaminok együttesen vesznek részt a szénhidrát és a zsír anyagcserékben. Ha elégedetlen az alakjával, akkor válassza a Carnilife 2000 terméket és kombinálja azt rendszeres testmozgással a maximális eredmény elérése érdekében!

Felhasználási javaslat:

Fogyassza el egy fiola tartalmát (25 ml) közvetlenül ébredés után üres gyomorra, vagy edzés előtt 30 perccel! Ne lépje túl a napi 25 ml termék fogyasztást!.

A Nutrend Carnilife 2000 L-karnitin fogyasztása vízzel vagy sport itallal javasolt, használat előtt a készítmény felrázandó! Miután felbontotta a fiolát, tárolja azt száraz helyen 25°C alatt és fogyassza el a tartalmat 24 órán belül! Tilos tej vagy alkohol tartalmú italba keverni!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények