L-Carnitine 25000 +Chromium (0,5 lit)

 / 4.2 5 vélemény
AminoStar L-Carnitine 25000 +Chromium 0,5 lit
Ár: 3 565 Ft
Egységár: 7 130,00 Ft/lit
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

L-Carnitin + Chromium

Az Aminostar® L-karnitin 25000 + Króm az L-karnitin alap és a króm pikolinát legjobban felszívódó, organikus formájának hatékony kombinációja speciális folyadék koncentrátum formában előállítva, a jobb felszívódás kedvéért. A formula súlycsökkentésre és zsírégetésre alkalmas, segíti a szív tevékenységét, csökkenti a vér koleszterin szintjét, és növeli a szellemi teljesítőképességet.

A króm leírása:

A króm egy esszenciális nyomelem, amely segít a glükóz anyagcserében, az inzulin szint szabályozásában és az egészséges vér koleszterin és lipid szintek fenntartásában. A króm a testben a glukóz tolerancia tényező (GTF) nevű vegyület összetevőjét képezi, amely az inzulin vércukorszint szabályozó mechanizmusában és az étvágy szabályozásában vesz részt. Megtalálható a sörélesztőben, a teljes kiőrlésű gabonákban, brokkoliban, szilvában, gombában és sörben. A legszélesebb körben elérhető táplálék kiegészítők a króm polinikotinát, a króm pikolinát és a króm klorid – mely segít a felszívódásban és hozzáférésben az izolált krómmal szemben.

Égessen testzsírt, és csökkentse testsúlyát az Aminostar® „CARNIPURE®” L-karnitin + Krómmal

Az Aminostar® L-karnitin + króm ajánlott:

  • férfiak és nők számára;
  • mind aktív, mind szabadidős sportolóknak;
  • átlagembereknek, akik nem sportolnak.
  • Ez a termék nem ajánlott terhes/szoptató nőknek, valamint gyermekeknek

Javasolt kombinációk:

  • Chitosan + Psyllium
  • HCA (Garcinia Cambogia)
  • Guarana Energy Live

Javasolt adagolás:

A napi alapadag 15-20 ml. Súlycsökkentési és zsírégetési kúra esetén ossza meg az adagot, vegyen be 10 ml-t reggel éhgyomorra, majd még egyszer 10 ml-t a fizikai igénybevétel előtt. Ne lépje túl a maximum napi 20 ml-t.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-02-20
Creatine Monohydrate-al lehet szedni?
köszönöm :)

válasz
2012-02-22
Hát, ha diétázol akkor igen. Diéta nélkül a karnitinnek nincs értelme. És diétában is csak aerob edzések elott igazán hasznos.

Vevővélemények

Szerintem jó cucc
2010-06-19
Szerintem jó cucc, mindent tud, amit tudnia kell.