Carnitin Drink koffeinnel (750 ml)

 / 4.0 2 vélemény
Nutrend Carnitin Drink koffeinnel 750 ml
Ár: 350 Ft
Egységár: 0,47 Ft/ml
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Carnitin Drink koffeinnel

  • ergonomikus palackforma
  • 750 ml-es optimális kiszerelés
  • a szukralóz édesítőszer szinte nem tartalmaz kalóriát.
  • 1 g taurin, 40 mg of koffein (1 csésze kávé koffein tartalma)

Frissítő hatású L-Karnitin (1 g) ital, mely energizáló összetevőket (koffein, taurin) tartalmaz a termogenikus hatás érdekében. Az eukaliptusz-kiwi és a grapefruit ízesítés nem tartalmaz koffeint. A hozzáadott taurine és B3 vitamin tartalom a koordináció és koncentráció javulásért, és a jobb idegrendszer működésért felel. A termék cukrot nem tartalmaz.

Alkalmazás:

Sportitalként edzés előtti, közbeni és azutáni használatra. Súlycsökkentésre. Teljesítmény és koordináció javításra. Napközbeni használatra, a fáradtságérzet megjelenése előtt (üzleti utak, értekezletek, vezetés, stb.). Íz (koffeinnal): ananász, citrom, vérnarancs, zöld tea+bodza. Íz (koffeinmentes): eukaliptusz-kiwi, grapefruit, pitaya.

Javasolt használat:

Napi 1 palack. Teljesítmény növelésre: edzés előtt 20-30 perccel kezdje el a terméket fogyasztani és folytassa a használatát edzés közben is!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Hatását nem különösebben éreztem
2012-07-24
Szeretem az L-karnitines sportitalokat, igazából az ízük miatt. Kíváncsi voltam erre is. Finom volt az ananászos, hatását nem különösebben éreztem, a koffein tartalma nevetségesen kevés, rám ennek kb. az 5-10x-ese hatna :)


Minden esetre egy jó ízű, jó hatóanyagokat tartalmazó italról van szó.